27.02.2022-13:10
(Son Güncelleme:27.02.2022-15:06)
Milli Savunma Bakanlığı, 1 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. MSB yaptığı açıklamada, 'Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemizde meydana gelen silah kazası sonucunda P. Uzm. Çvş. Halil İbrahim Çete şehit oldu.' ifadelerini kullandı.
1 askerimiz şehit
MSB yaptığı açıklamada, 'Pençe Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemizde meydana gelen silah kazası sonucunda P. Uzm. Çvş. Halil İbrahim Çete şehit oldu.' açıklamalarında bulunuldu.
Bakan Akar'dan taziye mesajı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek, 'Kahraman silah arkadaşımız, 18 Kasım 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.' dedi.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
DİĞER Gündem HABERLERİ