19.03.2020-17:40 (Son Güncelleme:19.03.2020-17:36)

Mehmet Sepil: 'Bu Kararı Destekliyoruz'

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, liglerin ertelenmesinin sonrasında kulüplerle 20 Mart Cuma günü toplantı yapacaklarını duyurdu.

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, liglerin ertelenmesinden sonra açıklamalar yaptı.

Kulüpler olarak destek verdikleri bir karar olduğunu belirten başkan Sepil, "Kulüpler Birliği Vakfı olarak bu kararı destekliyoruz. Sağlık açısından bu tedbiri almak zorundaydık. Bu toplantıda herkes ortak fikirdeydi. Aynı duyguları ve düşünceleri paylaştık. Burada iş bitmiyor. Hızlı bir şekilde futbol konusunda, TFF ve kulüpler olarak hızlı bir çalışma yapacağız ev bu süreci nasıl yöneteceğimizle ilgili kararlar alacağız." ifadelerini kullandı.

"SÜRECİN DEĞİŞİK NOKTALARI VAR"

Sepil, liglerin ertelenme kararının verimesinin sonrasında birçok soru oluşacağını söyleyerek Sepil, "Cuma günü kulüp başkanlarını toplantıya çağıracağım. Önümüzdeki sürecin birçok değişik noktaları var. Mayıs ayında biten kontratlar, oyuncuların talepleri... Bunları tek bir ses haline getirmek zorundayız. Sayın Bakan'a teşekkür ederiz. Bu seyircisiz oynanan maçların süreci de sağlıklı şekilde atlatıldı. Artık beraber çalışarak yeni bir takvim oluşturacağız. Bu çalışmalar cuma günü ile başlayacak." diye konuştu.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr