19.12.2023-11:50 (Son Güncelleme:19.12.2023-12:33)

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil verdiği bir röportajda ünlü yapımcı Acun Ilıcalı hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Erbil'in bu açıklamalarına Acun Ilıcalı'dan herhangi bir tepki gelmezken, Demet Akalın'dan sert bir cevap geldi.

1


Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, zaman zaman gündeme geldiği olaylarla ve açıklamalarıyla ortalığı karıştırmaya devam ediyor.

2


Geçtiğimiz günlerde “Bak Burası Çok Önemli” programına özel röportaj veren Erbil, röportajında Acun Ilıcalı hakkında açıklamalarda bulundu.

3


Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın kendisine düşman olduğunu söyleyerek "Şunu da unutmayalım: Acun elinde mikrofonla program yaparken benden yarım saat röportaj çalabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu" açıklamasıyla ortalığı birbirine kattı.

4


Ayrıca Erbil, Acun Ilıcalı için "Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var, ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum" sözleriyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

5


Mehmet Ali Erbil’in bu açıklamalarından sonra Acun Ilıcalı sessiz kalırken Demet Akalın’dan Erbil’e oldukça sert bir yanıt geldi.

6


Demet Akalın, Erbil’in bu sözleri üzerine “E kumarda yemedi derler adama” diyerek ortalığı karıştıran bir yorum yaptı.

7

Mehmet Ali Erbil'in Acun Ilıcalı tartışmasına Demet Akalın da dahil oldu: Yaptığı sert yorum ortalığı karıştırdı! Kumarda para yerken...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Ediz Hun'dan şaşırtan itiraf...

Türkiye Sertab Erener ile Eurovision sah...

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Dilan Polat cezaevinde kendini kesti! Ni...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Kızılcık Şerbeti Nilay'dan bomba dedikod...

Onların Bu Hallerini Hiç Görmediniz Karş...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in...

33 kiloya kadar düşen ve cezaevinden tah...