02.10.2021-12:22 (Son Güncelleme:02.10.2021-12:22)

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan İstifa Açıklaması!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fatih Karagümrük karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında istifa konusunda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Medipol Başakşehir, Fatih Karagümrük deplasmanında sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

AYKUT KOCAMAN'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Medipol Başakşehir'de kötü form grafiği bir türlü düzelme belirtisi göstermezken Teknik Direktör Aykut Kocaman, Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından basın toplantısı düzenleyerek istifa konusunda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fatih Karagümrük'e karşı aldıkları 3-1'lik mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

KARAGÜMRÜK HAKLI BİR GALİBİYET ALDI

Geçen haftaki Çaykur Rizespor maçından sonra davranışta belirli bir düzelme görünüyordu. Bu bizi umutlandırmıştı. Buraya gelirken özellikle zaaflarına odaklanarak kaybetmeden dönmek en önemli ve büyük temennimizdi. Karagümrük, ligde organize ve ne yaptığını bilen 5-6 takımının en başında geliyor. Son derece haklı ve doğru bir galibiyet aldılar. Hem antrenörlerini hem de oyuncularını kutluyorum.

BU BAŞARISIZLIK KABUL EDİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİL

Bizim adımıza söyleyecek çok şey yok. Kendi adıma bir şeyler söylemek istiyorum. Sezon başlangıcında 8 maçta 6 mağlubiyet hem kendi adıma hem de kulüp adına kabul edilebilir bir durum değil. Bu tip durumlarda kendi adıma vereceğim kararlarda bir şeyleri değiştirme şansıma bakarım. Şu anda, özellikle de ilk yarıda gördüğüm oyuncu davranışı ve benzeri şeyler, bir şeyleri değiştirme konusundaki gücümüzün azaldığını gösteriyor. Ne kendimi ne de kulübü sıkıntıya sokmanın anlamı yok. Nasıl başarılarda karşılığını alıyorsak, başarısızlıkta da bedeli olmalı. Bu bedeli ödeyeceğiz. Kendi adıma bunu yapacağım.

İSTİFAMI YÖNETİME SUNACAĞIM!

Geride kalan 8 maçta 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil. Elbette bunun bedeli olacak. Bu kulüp bunu hak etmiyor. İstifamı yönetime sunacağım. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı hep kontrol etmeye çalıştım. Ancak kendi adıma en doğru karar bu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr