03.03.2021-16:24 (Son Güncelleme:03.03.2021-16:24)

Masumlar Apartmanı 24. Bölümünde Neler Oldu?

Dün 24. bölümüyle izleyiciyle buluşan Masumlar Apartmanı, yine herkesi ekrana kilitledi. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı, büyük bir bilgiyle takip ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı 24. bölümünde neler oldu? İşte Detaylar…

Masumlar Apartmanı’nda dün akşam yayınlanan bölümünde; Han’ın çöp evi boşalttığını gören Safiye sinir krizi geçirirken, bölümün sonunda İnci’nin Han’ı takip ederek gerçeklerle yüzleşmesi herkesi şaşırttı. Çöp kıyafetleriyle ‘Burası benim evim. Evime hoş geldin.’ diyen Han, İnci’yi şaşkına uğrattı.

Apartmandaki kokudan rahatsızlık duyan Esra, bir şikayette bulunur ve eve zabıtalar gelir. Ancak boş evle karşılaşırlar. Esra’nın şikayetini öğrenen Han’ın evdeki bütün çöpleri terasa taşıdığı ve evi boşattığı ortaya çıkar. Safiye ve Gülben’in ise boş evi görmesi de şaşkınlık yarattı. Bu olaya çok sinirlenen Safiye’nin yanına Naci gelir ve ikiliye yardım eder.

ESAT’TAN GÜLBEN’E TEKLİF

Öte yandan Esra’nın hareketlerinden soğuyan Esat, Gülben’e yakınlaşır ve birlikte çay içmeye davet eder. Gülben, başta bunu şaka zanneder ancak Esat’ın ciddi olduğunu fark edince mutluluktan havalara uçar.

İNCİ, HAN’IN PEŞİNE DÜŞER

Han’ın eski aracında vitrin mankeni kolu ve kadın peruğu bulan İnci, Han’ın peşine düşer. İnci’nin kendisini takip ettiğini anlayan Han, İnci ile yüzleşmeye hazırdır. İnci’nin çöplüğe gelmesi için İnci’ye seslenen Han, ‘Burası benim evim. Evime hoş geldin İnci’ diyerek gerçekleri anlatır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr