13.01.2022-11:58 (Son Güncelleme:13.01.2022-15:01)
>

MasterChef 2021'de dün yayınlanan bölümünde finale kalan isim belli oldu. Elenen isim ise yarışmanın şeflerini bir hayli üzdü. Fenomen yarışmada yaşanan duygusal anlar haberimizin devamında.

1


TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te dün akşam yayınlanan bölümde finalde ikinci olarak kimin yarışacağı belirlendi. Büyük ilgi ile izlenen yarışmanın finalinde yaşananlar ise herkesi duygulandırdı.

2

3


MasterChef'te Hasan ve Tahsin kendi menüleriyle yarıştı. Yarışmacılar, günün konsepti olan beyaza uygun başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptı. Şeflerin tadımları sonrasında ilk turda Hasan 22, Tahsin ise 20 puan topladı. Ana yemek etabında ise Hasan yine 22, Tahsin ise 21 puan aldı. Son turda Danilo Zanna, Tahsin ve Hasan'ın tatlılarına 10 puan verdi. Somer Şef ise MasterChef'te bizim tarafımızdan verilen ilk 10 puanlardır dedi.

4


MasterChef'te 3 tur sonunda şeflerin kararıyla Tahsin 69, Hasan ise 72 puan aldı. Böylelikle Eren'in ardından MasterChef 2021 finalinde yarışacak 2. isim Hasan oldu.

5


MasterChef'te 2. finalist olan Hasan Biltekin duygularını finalist olduğum için mutluyum. Ama Sergen'de de aynı sahneyi yaşadım şimdi de Tahsin de. İkisi de benim dostum. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Ama bu oyunda kaybeden olmadı dedi.

6


MasterChef Türkiye'ye 3. olarak veda eden Tahsin ise duygusal anlar yaşadı. Şef Yalçınkaya, yaptığın tatlıdan da anlaşılıyor ki sen artık olmuşsun. Senin her zaman yanındayız dedi.

7


MasterChef'te şampiyonluk hayallerine veda eden Tahsin, yarışmaya gelmesine vesile olan fakat genç yaşta kaybettiği arkadaşından söz ederken gözyaşlarına saklayamadı. Aldığı ölüm haberinden sonra zor günler yaşadığını anlatan Tahsin, vefat eden arkadaşının tespihini cebinden çıkartarak hakkını helal etsin dedi. Tahsin'in vedası, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nu da ağlattı.

8


Veda konuşmasında ailelere de seslenen Tahsin, anne babalara seslenmek istiyorum. Çocukların atacağı adıma adım, kuracakları yola yol, hayallerine hayal olsunlar. En çok da idol olsunlar. Bir anne baba çocuklarına idol olduklarında bazen başarıyı çok uzakta aramaya gerek kalmıyor. Babam Mahmut, annem Necla'ya beni bugünlere kadar yetiştirdikleri, attığım her adımda yanımda oldukları için sonsuz kere teşekkür ediyorum dedi.

MasterChef'de Duygu Dolu Anlar! O detayı Kimse Fark Etmedi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

''Kuş Uçuşu'' dizisi kimin hayatını anla...

Hadise Galatasaray'ın yıldız futbolcusu...

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin beb...

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi canlı...

Seda Sayan 5 aydır otelde yaşıyordu: Sar...

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anla...

Kızılcık Şerbeti'nde Umut Nursema'yı kim...

Kalk Gidelim'in yıldız oyuncusu Aslı Oma...

Yıldız Tilbe'den şoke eden poz: Dişsiz h...

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Bayk...