14.05.2022-01:41 (Son Güncelleme:14.05.2022-01:41)

MasterChef Türkiye yeni şefler kim olacak, jürileri değişiyor mu? MasterChef Türkiye jüri üyeleri Mehmet, Danilo, Somer Şefler ayrılıyor mu?

Tv8 'de yayınlanan aşçılık yarışması Masterchef yeni sezon için çalışmalara başlayacak. Mehmet, Danilo ve Somer şefin jürisi olduğu yarışma yeni sezonda değişiklik göstereceği haberleri hızla yayıldı. Bu konu netlik kazanmayınca internette araştırmalar yapıldı. Yeni sezonda hangi jüriler olacak? Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliği bıraktı mı? Yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

İddalaraa göre Mehmet , Danilo ve Somer şefin yarışmadan ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü. Acın Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yeni sezonda hangi jüri üyeleri ile karşımızda olacak? İşte detaylar...

Masterchef Türkiye Jüri üyeleri değişiyor mu? Değişecek mi?

Seçmelerin yakın zamanda başlayacağı Masterchef yarışması yeni sezonda jüriler değişecek mi sorusu ile karşı karşıya kaldı. Sosyal Medya'da gündem olan haber yarışmanın sıkı takipçilerini harekete geçirdi. İnternette en çok aratılan haberler arasında yer aldı. Peki ayrılıyorlar mı?

Mehmet, Danilo ve Somer şefler ayrılıyor mu?

Sevindiren haber geldi. Sevilen chefler yeni sezonda da koltuklarında yerini alacaklar. Geçtiğimiz yıl Masterchefte Jürilik yapan Mehmet, Danilo ve Somer şef yeni sezonda da jüri olarak yarışmada yer alacaklar.

hazalaltiparmak@haber365.com.tr