06.01.2022-10:55 (Son Güncelleme:06.01.2022-18:30)
>

Salı akşamları yayınlanan ve izleyiciyi ekranlara kilitleyen Masumlar Apartmanı’nda ayrılık rüzgarları esiyor. Dizinin sevilen isminin yeni bir işe başladığı için Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı iddia edildi.

1


Masumlar Apartmanı her hafta reyting rekoru kıran yeni bölümlerine devam ediyor. Dizinin yeni sezonuna Safiye ve Naci’nin aşkı damga vurdu.

2


Ağır psikolojik travmalarla boğuşan Safiye’nin hayatta kalmak ve iyileşme yolunda tek dayanağı olan Naci’nin, diziden ayrılacağı haberlerinin çıkması Safiye ve Naci fanlarını ayaklandırdı.

3


Magazin kulislerinde koşulan habere göre Maske Kimsin Sen Programı’nın sunuculuğunu üstlenen Tansel Öngül’ün, Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı konuşuluyor.

4


Sosyal medyada olay olan dedikodular sonrasında başarılı oyuncu Tansel Öngel’den henüz bir açıklama gelmezken, dizinin yapımcılarından da konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

5


Bir diğer iddia ise Tansel Öngel2in diziden ayrılmasının hikaye gereği olduğu, Naci karakteri için yazılan hikayenin sonuna gelindiği yönünde.

6


Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlaması olan hikayede, Naci’nin ilerleyen bölümlerde hastalığına yenik düşeceği ve öleceğinin yer alması da Tansel Öngel’in, diziden ayrılacağı dedikodularını güçlendirdi.

7

8

9

Maske Kimsin Sen İçin Masumlar Apartmanı’ndan mı Ayrılıyor?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Dilan Polat cezaevinde kendini kesti! Ni...

Uğur Dündar 39 sene önce verdiği röporta...

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki ilişki o...

Ünlülerin estetiksiz halleri

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Tolga Sayışman kaza anlarını anlattı: ''...

10 senelik evlilik tek celsede sona ermi...