27.10.2021-17:46 (Son Güncelleme:27.10.2021-17:46)

Marius Sumudica'dan Kasımpaşa Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacakları Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör İrfan Buz'un yerine göreve getirilen Marius Sumudica, kulübün üzerindeki kara bulutları adeta dağıtmış ve Yeni Malatyaspor ile çıktığı 2 karşılaşmada Altay ve Adana Demirspor'a karşı sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

MARİUS SUMUDİCA'NIN AÇIKLAMALARI

Bu hafta oynayacakları Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da gerçekleşen son antrenmanın ardından Rumen teknik adam Marius Sumudica, basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kasımpaşa maçı öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

BEN HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKARIM

Bütün hocaların felsefesi aynıdır, benim de öyle. Çok maç kazanıp, az maç kaybetmek. Kasımpaşa'ya mücadele etmeye gidiyoruz. Maçı kaybetmememiz çok önemli, minimum 1 puan almamız gerekiyor. Takımımı hiçbir zaman beraberlik için hazırlamam, söylediğim beraberlik bu anlamda değil. Zaten beraberliğe hazırlanırsanız emin olun ki bu maçı kaybedersiniz. Biz oraya maçı almaya, mücadele vermeye gidiyoruz, hedefimiz galibiyet İyi bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Bir gemide aynı yöne gidiyorsanız başarı gelir, farklı yönlere gitmeye çalışıyorsanız hiçbir başarı gelmez, kaybedersiniz. Tabii kaybetmek büyük takımlar için de geçerli. Dünyanın en iyi takımları bile kaybediyor. Umarım ki bu yakın zamanda bizim için geçerli olmayacak kaybetmek. Bunun üzerine çalışacağız. Taraftarlarımıza, oyuncularımıza, çalışanlara, herkese güven aşılamaya çalışıyoruz, özgüvenle yolumuza devam edeceğiz.

TÜRKİYE'DE HEMEN HOCA DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLİYOR!

Eğer 4-5 maç işler iyi gitmiyorsa hemen hoca değişikliğine gidiliyor. Bu iyi bir şey değil. Takıma geldiğim zaman söz verdiğim bir şeyler var. İyi sonuçlar almak istiyorum. Ben burada takımın kümede kalma mücadelesi vermesine gelmedim. Üst üste maçlar kazanarak, ligi en iyi yerde bitirmek için söz verdik. Umarım bunu hep beraber başaracağız.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr