22.03.2022-13:15 (Son Güncelleme:23.03.2022-18:54)

Manc Games'ın Token'ı Bitci'de son ön satışa çıktı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen oyun girişimlerinden biri olan Manc Games'ın piyasaya sürdüğü Mancium Token Bitci'de son ön satışa çıktı.


Son dönemlerin favori yatırım araçlarından biri olan kripto piyasasında Türk girişimlerde yerini alıyor. Tüm dünyada özellikle oyun geliştiriciler son dönemlerde kendi tokenlerını çıkartıp kendi ekosistemine kullanıcıları da dahil etmeye devam ediyor.

Mancium Bitci'de son ön satışa çıktı

Manc Games'ın piyasaya sürdüğü utility token olan Mancium Token 23.03.2022 tarihi itibariyle saat 15:00'da piyasaya sürülmüş olacak. Public Sale olarak isimlendirilen bu aşama Mancium Token'ın son ön satışı olarak kayıtlara geçmiş olacak. Ardından listeleme safhasına geçecek olan Mancium ilk 3 ön satışında oldukca başarılı bir süreç geçirdi.


Bitci'den sonra 3 borsada daha listelenecek

Bugün itibariyle son ön satışına çıkan mancium token 15 Nisan itibariyle 3 uluslararası borsada yatırımcıyla buluşacak. Son ön satışta bir kilit süresi bulunmazken yatırımcılar aldıkları Token'ları 15 Nisan itibariyle diledikleri borsada değerlendirebilecekler. Hali hazırda piyasa sürdüğü oyunlarla milyonlarca indirmeye ulaşmış olan Manc Games kripto yatırımcılar arasında son dönemlerde en çok konuşulan Token olmayı başarmış durumda.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr