02.09.2020-18:01 (Son Güncelleme:02.09.2020-17:57)

Londra'da Koronavirüse Karşı Açık Hava Sineması Çözümü

İngiltere'nin başkenti Londra'da pandemi sebebiyle aylardır kapalı olan sinema işletmeleri için girişimciler tarafından farklı bir çözüm bulundu. Çareyi farklı bir açık hava sineması açmakta buldular.

İngiltere'nin başkenti Londra'da pandemi sebebiyle aylardır kapalı olan sinema işletmeleri için girişimciler tarafından farklı bir çözüm bulundu.

İngiltere'de koronavirüse karşı farklı bir yöntem geliştirildi. Londra'da sinema işletmecileri için açık hava sineması kuruldu. Ünlü Londra Kanalı'nın kenarına bir sinema perdesi kuran girişimciler, seyirciler için de tekneler hazırladı.

Açık hava sinemasına gelen izleyiciler, filmleri ister teknelerden isterlerse de sahilde sıralanmış şezlonglardan izleyebilme imkanına sahip. Insider'da yer alan habere göre, her biri altı ila sekiz kişilik olan teknelerde gösterilen filmler arasında 'Anchorman', 'Pretty Woman', 'Frozen', 'Dirty Dancing', 'La La Land', 'A Star Is Born' ve 'Titanic' bulunuyor.
Kapalı mekandaki Covid-19 riskini en azla indirdiklerini söyleyen girişimciler, müşterilerin ateşlerini ölçmeyi de ihmal etmediklerini söylüyor.

Londra'da kurulan açık hava sineması etkinliğinden görüntü

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr