23.10.2020-13:18 (Son Güncelleme:23.10.2020-13:02)

Lokantada Çıkan Kavgada Tekme ve Yumruklar Havada Uçuştu

Çorum'da bir lokantada yemek yiyen müşterilerle alkollü olarak gelen 2 şahıs arasında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuşurken, yaşanan anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Çorum'da bir lokantada yemek yiyen 3 müşteri ile yanlarına gelen alkollü şahıslar arasında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Olay anları işletmenin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

16 Ekim sabahı Bahabey Caddesi'ndeki lokantada yaşanan olayda, aynı masada yemek yiyen 3 kişinin yanına alkollü oldukları iddia edilen 2 kişi geldi. 2 grup arasında çıkan tartışma, kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüştü.

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Tarafların tekmeli yumruklu kavgasını ayırmak isteyen ancak ayıramayan lokanta çalışanları, durumu polise haber verdi. Polis ekipleri ve çevredekiler kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Aldıkları darbeler sonucu yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. 3 kişi ise kendilerine küfür edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

SANDALYELER HAVAYA SAVRULDU

Yaşanan kavga işletmenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bazı malzemeler ve sandalyelerin kavga esnasında havaya savrulduğu görülüyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr