12.12.2019-09:04 (Son Güncelleme:12.12.2019-09:09)

Kuşkonmaz Kavurması

Kuşkonmazı etin yanında seviyorsanız kavurmasını çok seveceksiniz. Üstelik diyet listelerini de tatlandıracaktır.

Kuşkonmaz hem lezzetli hem de diyete uygundur. Böylece kuşkonmaz kavurmasını deneyebilirsiniz. İşte, kuşkonmaz kavurması…

MALZEMELER

8-10 adet kuşkonmaz

1 adet küçük boy kuru soğan

1 çorba kaşığı sirke

1 tatlı kaşığı un

Zeytinyağı

Tuz

NASIL YAPILIR?

Soğanı keserek derin bir tavada zeytinyağı ile kavurun. Daha sonra üzerine kuşkonmazları gelişi güzel keserek katın. Kuşkonmazları kattıktan sonra 5 dakika daha kavurmaya devam edin.

Malzemelerin üstüne çıkmayacak kadar sıcak su katın ve 3-4 dakika boyunca pişirin. Ayrı bir kasede un, biraz tuz ve sirkeyi karıştırıp, pişen yemeğin üzerine katın. Son şekilde 5 dakika daha pişirip ocaktan kaldırın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr