08.08.2020-17:17 (Son Güncelleme:08.08.2020-17:28)

Küçükçekmece'de Balkondaki Sözlü Kavga Yerde Kanlı Bitti!

İstanbul Küçükçekmece'de balkondan tartıştığı kişiye laf yetiştirmeye çalışarak tencere fırlatma girişiminde bulunan kişi yanlışlıkla balkondan düştü.

27 Temmuz günü Küçükçekmece’de yaşanan olayda bir şahıs evinin balkonunda otururken yoldan geçen başka bir kişiye laf atmaya başladı.

Sonrasında başlayan balkon kavgası fena bitti. Balkondan aşağıdaki kişiye laf yetiştirmeye çalışan şahıs kendini yerde buldu.

Tencereyi attığı sırada, balkondan aşağıya düştü. O anlar ise kameralara anbean kaydedildi.
Sağlık ekiplerinden yansıyan açıklamaya göre, balkondan düşen şahsın vücudunda kırıklar oluştu.

Bunun üzerine birkaç gün tedaviye alınan şahıs iyileşince hastaneden çıkış yaptı.

Olay yeri görgü tanıklarından Miras Özbek, söz konusu tartışmayı şu sözlerle açıkladı: ''Dışarıda kavga ve küfür sesleri geliyordu dışarıya çıktık bu sırada yukarıdan aşağıya sandalye atılıyordu. Ben köşeyi dönüp baktığımda elinde tencere vardı.
Onu attığında yukarıdan aşağıya takla attı. Gidip baktığımız da hareketsiz yer de yatıyordu. Sokaktan geçen vatandaşa laf atınca kavga çıkmış''

Diğer görgü tanığı Mert Arıkan ise konuya yönelik şu ifadeleri kullandı: ''Sürekli kavga oluyordu ama biz ne olduğunu bilmiyorduk. Son olarak bu olay oldu. Aşağıdan birileriyle tartışma yaşıyordu. Balkonda ki abi saksı ve halı atıyordu.

Ondan sonra içeri giderken aşağıya geleceğim diye bir şeyler söyledi. Son olarak tencere attı ve bu sırada dengesini kaybetti. Demirlerden de tutunamayınca düştü''

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr