07.07.2021-11:06 (Son Güncelleme:28.08.2023-19:00)

Kötü Kokudan Şüphelenen Ev sahibi Eve Girince Gördükleri Karşısında Donup Kaldı!

İstanbul'da Kağıthane'de yaşanan ilginç olayda 3 gün boyunca kiracısına ulaşamayan ev sahibi İsmail S. evden kötü kokular gelmesi üzerine bahçeden eve girdi. Gördükleri karşısında şaşırıp dona kalan ev sahibi yetkilileri aradı.

İstanbul'da Kağıthane Harmantepe Mahallesi'nde ev sahibi İsmail S. 3 gün boyunca kiracısı Burhan Aydın'a ulaşamadı. Bunun üzerine 13 Haziran Pazar günü saat 19.00'da eve giden ev sahibi İsmail S. ışığın açık olduğunu fark edip kapıya vurdu. Defalarca kapıya vurmasına rağmen kiracısı 57 yaşındaki Burhan Aydın'ın kapıyı açmaması üzerine bahçe kapısından içeriye girdi. İçeriden kötü kokular gelen daireye girdiğinde kiracısını çamaşır ipiyle doğalgaz borusuna asılı halde olduğunu gördü. Neye uğradığını şaşıran ev sahibi, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

EV SERAYA ÇEVRİLMİŞ

Yapılan ihbar üzerine olaya gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirtti. Bunun üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü yapılan incelemelilerde tesisat kurularak seraya çevrilen evin salonunda 376 adet kök Hint keneviri ele geçirdi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildi.

3 GÜN BOYUNCA KİMSE GİRMEMİŞ

Edinilen bilgi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın üzerinde ve evde detaylı bir çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda giriş ve bahçe kapısında herhangi bir zorlama olmadığı ve eve 3 gün boyunca kimsenin giriş-çıkış yapmadığı tespit edildi. Burhan Aydın'ın cenazesi olay yeri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hint kenevirleri ise toplanılarak incelenmek üzere emniyete götürüldü.

SÜREKLİ KARPUZ ALIRDI

Olayla ilgili konuşan Nahit Atilla, "Pazar günü binadan ağır kokular gelmeye başladı. Üst kattaki polise haber vermiş, polis gelip içeriye girince ilk başta basit bir şey olarak görünüyor. Olay yeri inceleme ekipleri gelip odanın kapısını açtıklarında 400'e yakın Hint keneviri çıkıyor. Kendisi sokakta çok dolaşmazdı, kenevirleri beslemek eve sürekli karpuz kavun alırmış, daha kaliteli olsun diye. Kendisi önceden Hollanda'da yaşıyormuş ve bu işi yapıyormuş.

İNTİHAR DEĞİL

Adamın hakkında en ufak bir şey bilmiyorduk, ölünce öğrendik. O kadar malzemeyi evinde tuttuğuna göre kendini asma ihtimali benim için çok düşük, asılış şekline bakılınca da intihar değil de cinayet gibi görünüyor. Bu sokakta böyle bir şey olmasına çok şaşırdım. Bu şekilde ilk kez gördük. Eve iklimlendirme yapmış, kendini kimseye belli ettirmemiş. Kirasını 3-4 gün önceden veriyormuş, bayramlarda da çocuklara 100-200 lira para dağıtıyormuş. Ev sahibi kapıma gelmesin de kimsenin aklına gelmesin diye o şekilde yaptığını düşünüyorum" dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kurye Terörü! Sipariş Götürdüğü Binaya İ...

Rolleri Uğruna Değişen Oyuncular

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Peru'da Bir Kadın Cezasını Öpücükle Öded...

Kırklareli'de Selim Dede Aşı Olurken Göz...

Konya'da Laleler Renk Cümbüşü Oluşturdu

Hindistanlı Oyuncu Kamera Karşısında Kor...

Gözler Cenevre'de: 5+BM Kıbrıs Toplantıs...

İzmir’de Kuryenin Hayatını Kaybettiği Ka...

Bill Gates, Aşı Patentlerinin Kaldırılma...

Yunan Milletvekili Yannis Lagos'un Dokun...

Taksim’de Satıcılar ile Turistler Kavga...

Avaşin-Basyan'da Mağaraya Gizlenen 3 Ter...

ABD Polisi Otizmli Çocuğa Şiddet Uygulad...

İşkenceci Eşini Öldüren Melek İpek'in Ço...

İsveç'te Müslüman Mezarlığına Çirkin Sal...

Pakistan'dan Dev Hizmet: ‘Gezici Deve Kü...

İzmir’de Polisten Kaçarken Otomobile Çar...

ABD Polis'inden Otizmli Çocuğa Şiddet

Teröre 'Şimşek-Yıldırım' Darbesi: Çok Sa...

Konya’da Otomobil Refüjdeki Yayaya Çarpt...

16 Yaşındaki Kızı Ailesi Vermedi Diye Ka...

Şehit Uzman Çavuş Aygün Çakar, Memleket...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde Çalışmalar De...

Irak'ın Kuzeyinde PKK'lıların Çift Giriş...

Taşkuyu Mağarası Görenleri Etkisi Altına...

Taksiciler Aşı Önceliği İstiyor: Her Gün...