11.01.2022-13:01 (Son Güncelleme:11.01.2022-15:39)
>

Konyaspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları gelmeye devam ediyor.

1


Konyaspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları gelmeye devam ediyor.

2


Türk sporu bugün çok acı bir haberle sarsıldı. Konyaspor'un 27 yaşındaki stoper futbolcusu Ahmet Çalık sabah saatlerinde Ankara - Niğde yolunda geçirdiği kaza sonrasında hayata gözlerini yumdu.

3


Futbolcudan gelen bu acı haber gerek takımı Konyaspor'u gerek Türk sporunu çok derinden yaraladı. Futbolcunun vefatının ardından ise yaptığı kazayla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

4


Konyaspor'un yıldız futbolcusu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları gelmeye devam ediyor. Futbolcuyla ilgili ortaya çıkan o detay ise yürek burktu. Ahmet Çalık'ın ailesini ziyaret etmek ve nikah işlemlerini halletmek için Ankara'ya gidecekti.

5


Nikan öncesinde nişanlısıyla fotoğraf çektirmek için de yola çıkan Ahmet Çalık, Ankara - Niğde yolunda seyrederken aracının kontrolü yoldan çıktı.

6


Ahmet Çalık'ın kontrolünü kaybettiği araç, defalarca takla attı. Kazanın gerçekleştiği yerden yaklaşık 600 metre sürüklenen araç, şarampolden aşağıya doğru yuvarlandı. Aracın içerisinde olan futbolcu Ahmet Çalık, olay yerinde hayatını kaybetti.

7


Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık'tan gelen haber başta Konyaspor camiası olmak üzere Türk sporunun ve futbolunun gündemini derinden sarstı. Futbolcuya eski takımı Galatasaray'dan da yoğun bir şekilde taziye mesajları geldi.

8


Hayatını kaybeden futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler tüm kamuoyu tarafından çok büyük bir merakla takip ediliyor. Yaşanan kazayla ilgili önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Konyasporlu Ahmet Çalık'ın Hayatını Kaybettiği Kazanın Detayları Ortaya Çıktı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR