09.01.2023-11:04
(Son Güncelleme:14.10.2023-14:47)
Konuşanlar'da utandıran anlar! Penis boyu ölçüyorum dedi Hasan Can'ın cevabı olay oldu
Acun Ilıcalı'nın EXXEN platformunda yayınlanan Konuşanlar programı yine gündem oldu. ! Penis boyu ölçüyorum diyen konuk yüz kızarttı.
'Konuşanlar' programı ile ünlenen sık sık gündem oluyor. Seyircilere fantezilerini soran ve her soruyla gündem olan, Hasan Can Kaya son olarak Kübra adındaki seyircisinin hayaliyle şoke oldu. "Seks oteli kurmak istiyorum" diyen seyircinin fantezisi stüdyoda herkesi şaşırttı.
İşte detaylar...
1
Konuşanlar son bölümde ilginç fantezilerde yine gündeme geldi. Kübra adındaki seyirci "Ben seks oteli kurmak istiyorum" deyince herkes şaştı kaldı. Bazı seyirciler "Genelev mi?" diye sorunca Hasan Can Kaya ise "Oğlum seks oteli genelev demek değil ki! Bu dışarıdan gelip seks için kullanılacak bir yer diyor" dedi.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR