14.03.2021-09:14 (Son Güncelleme:18.10.2023-20:00)

Kolu Alçıda Araç Kullanan Minibüs Şoförü Önce Bir Araca Çarptı Ardından Takla Attı

Kartal'da bir kolu alçıda araç kullanan minibüs şoförü önce bir araca çarptı, ardından takla atıp başka bir otomobilin üstüne düştü.

Kartal'da sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği saatlerde tek kolu alçıda olmasına karşın minibüs ile dışarı çıkan bir şahıs iddiaya göre hız yapınca önce park halindeki bir otomobile vurdu. Ardından orta refüje çıkan minibüs takla atarak park halindeki diğer bir otomobilin üzerine düştü. Ortalığı savaş meydanına çeviren sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.

Kartal'da sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği saatlerde tek kolu alçıda olmasına karşın minibüs ile dışarı çıkan bir şahıs iddiaya göre hız yapınca önce park halindeki bir otomobile vurdu. Ardından orta refüje çıkan minibüs takla atarak park halindeki diğer bir otomobilin üzerine düştü. Ortalığı savaş meydanına çeviren sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza saat 23.00 sıralarında Namık Kemal Caddesi üstünde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Emin Ö.'nün kullanmış olduğu minibüs seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce yol kenarında park halindeki bir otomobile vurdu, ardından orta refüje çıkarak takla attı.

BAŞKA BİR OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

T>akla atarak park halindeki diğer bir otomobilin üzerine düştü. Büyük bir gürültü ile dışarı çıkan yurttaşlar yan yatmış minibüsü görerek sürücünün yardımına kotu. Sürücü Mehmet Emin Ö. yurttaşların yardımı ile minibüsten çıktı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücünün sağ kolunun alçıda olduğu görüldü. Vatandaşlar bir kolu alçıda olduğu halde minibüs kullanan sürücüye tepki gösterdi. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği saatlerde dışarıda olduğu için idari para cezası kesilen sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HEM ALKOLLÜ HEM SAĞ KOLU ALÇIDA

Sesi duyarak dışarı çıkan yurttaşlardan Kemal Ertem kaza ile alakalı olarak; ''Hemen üst katta oturuyorum ben, araç da halamın arabası. Yoğun bir ses geldi, bir kaza olduğunu anladık. Sokağa çıkma yasağı saatleri olduğu için, hızlı bir şekilde koştum geldim. İçime de doğdu zaten acaba bizim arabaya mı vurdu dedim. Şuradan hızla gelen şahıs önce duran arabamıza vuruyor. Oradan kaldırıma çıkıyor, direksiyonu kırıyor demek ki, taklalar atarak diğer duran arabaya vuruyor. O şekilde durabiliyor. Sürücü 55-60 yaşlarında alkollü kendisi ve bir kolu, sağ kolu da alçıda. Tek kolla araba kullanıyor. Tabii sağlam çıktığına sevindik'' biçiminde konuştu. Kaza ile alakalı soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Polis Memurunu 400 Metre Sürükledi!

Kedileri İçin Alevlere Girdi!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın:...

İstanbul Trafiğinde Son Durum!

İstanbul'da Başörtülü Kadına Saldırı

Süleyman Soylu İngiliz İstihparatçının Ö...

Merih Demiral'dan İzlanda Maçındaki Muht...

Slovenya'da TIR Köprüden Aşağıya Uçtu!

ABD Ziyareti Esnasında Trump'a İzletilen...

Çiftçilerden Boris Johnson'a Tepki

Selçuk İnan'ın İzlanda'ya Attığı Muhteşe...

ABD'de TRT Muhabirine Saldırı

Şanlıurfa Tugay Komutanlığı'nda Patlama!

Fatih'te Silahlı Saldırı!

Gazeteciler Tarihi Gecede Beyaz Saray'da...

Washington'da TRT Muhabirine Saldırı!

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CHP lider...

Cumhurbaşkanı Erdoğanı, ABD Başkanı Trum...

İlk Okuldaki Rezalete MEB'ten Soruşturma

Boivya'da Darbe Sonrası Asker Ve Polisle...

İzlanda Milli Takımı İstanbul'a Geldi

İzmir'de Şaka Altında Engelli Gence Eziy...

Falcao'dan Taraftara Mesaj

Kıran-6 Operasyonu Başladı!

İsmail Küçükkaya'dan Su Zammına Eleştiri

Gazze'den İsrail'e Roket Atışlarına Başl...

Bolivya'da Olaylar Büyüyor