22.06.2021-00:12 (Son Güncelleme:22.06.2021-00:12)

Kocaeli'nde Tuvalet Kavgası Kanlı Bitti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde alkol aldıkları bina önüne idrar yaptıkları iddia edilen şahıslar ve kendisini uyaran bina sahipleri arasında tartışma çıktı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde alkol aldıktan sonra binanın önüne idrar yaptıkları iddia edilen kişiler ve kendilerine uyarıda bulunan binanın sahipleri arasında silahlı kavgaya çıktı. Olay, 22.00 sularında İzmit Kemalpaşa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı binanın önünde yaşandı. Alınan bilgilere göre Z.K. ve İ.A. adlı 2 arkadaş, iki katlı binanın önünde alkol almaya başladı.

BİNA SAHİBİ UYARINCA KAVGA BAŞLADI

Alkolün dozunu kaçıran şahısların bir binanın önüne tuvaletini yaptığını iddia eden bina sahiplerinden Yusuf B., şahısları uzaklaşmak için uyarıda bulundu.

Uyarının ardından şahıslar tartışmaya başlayan Yusuf B.'yi gören kardeşi Hasan B. de tartışmanın içine dahil oldu. Büyüyen tartışma ile arbede yaşandı daha sonrasında ise patlayan silahla Hasan B. ayağından yaralandı, İbrahim A. karnından bıçaklanarak, Yusuf B. de darp edilerek yara aldı. >Olaya şahit olan kişilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Olay yerine kısa zamanda ulaşan gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı olan İbrahim A. Kocaeli Devlet Hastanesine, Yusuf B. ve kardeşi Hasan B. ise Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kavgaya karışan Z.K. ise polis ekipleri tarafından tutuklandı.

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kavgada bıçaklanan ve yaralanan İbrahim A.'nın durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşılırken, polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr