07.08.2021-15:29 (Son Güncelleme:18.10.2023-15:50)

Kocaeli’nde Kayınpederi Ellerini Ve Ayaklarını Bağlayıp İstismarda Bulundu!

Engelli kız erkek arkadaşının babası tarafından cinsel istismara uğradı. 18 yıl hapis cezası alan adam 3. yılda çıktı.

Yüzde 70 engelli olan 16 yaşındaki genç kız Kocaeli'nde 2017 yılında kendisini başka bir isimle tanıtan erkek arkadaşı A.T.'nin babası Ş.T ile tanışmak için parka gitti. Ş.T., genç kızı servis minibüsüne aldı. Ş.T., genç kızın ellerini ve ayaklarını bağlayarak istismarda bulundu. Ş.T.’ye olayın ardından 2019 yılında tutuklandı ve 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ş.T. için tahliye kararı verildi. Genç kızın ailesi karara isyan ediyor. A.T.'nin genç kıza ''Şikayetçi olma, ben seninle evlenirim" dediği de kaydedildi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen olay 2017 yılında gerçekleşti. İddiaya göre, yüzde 70 engelli olan 16 yaşındaki H.A., kendisini 'Eren' ismiyle tanıtan erkek arkadaşı A.T.'nin babası Ş.T. tarafından cinsel istismara uğradı.

OĞLUNUN KIZ ARKADAŞINA İSTİSMARDA BULUNDU

İddialara olayın yaşandığı gün Ş.T isimli adam oğlunun kız arkadaşı ile tanışmak amacıyla parka gitti. Ş.T’nin genç kızı servis minibüsüne aldığı, oğluyla evlenmek isteyip istemediğini sorduğu, daha sonra genç kızı kolundan tutup, minibüsün perdelerini de kapatarak cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Ş.T., istismar olayından sonra genç kızı minibüsle aldığı yere geri bıraktı.

2019 YILINDA TUTUKLANDI, 18 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

H.A., korktuğu için istismar olayını kimseyle paylaşmadı. H.A., daha sonra yaşadığı olayı annesi Emine Çetin'e anlattı. Kızlarının cinsel istismara uğradığını öğrenince neye uğradığını şaşıran aile de polis merkezine gitti ve şikayetçi oldu. Olay daha sonra yargıya taşındı ve Ş.T. hakkında "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan dava açıldı. Olaydan sonra kayıplara karışan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Ş.T. ise 2019 yılının şubat ayında tutuklanarak, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İSTİSMARDA BULUNAN ADAM TAHLİYE EDİLDİ

Dosyanın temyize gönderilmesiyle de Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karar bozuldu. Yargıtay, ilk derece mahkemesinin kabulünde yer alan sübuta ilişkin delillerin, dosya içeriğiyle çelişmesi sebebiyle mahkumiyet kararının yerinde olmadığı kanaatine vardı. Bu sebeple 8 Haziran 2021'de Ş.T'nin tahliyesine karar verildi.

GENÇ KIZ KENDİSİNİ KORUMAK İÇİN KÖPEK SAHİPLENDİ

Ş.T'nin tahliye edilmesiyle korkan ve tedirgin olan aile ise tahliye kararına tepki göstererek, yeniden şikayetçi oldu. Korkuyla kapılan anne ve genç kız, sanığın evlerine gelme ihtimaline karşı köpek sahiplendi.

''SESİ ÇIKMASIN DİYE KIZIMIN ELİNİ AYAĞINI BAĞLAMIŞ''

Türkalay Aybek, 18 yıl hapis cezası alan adamın 3 yılda çıktığını anlatırken, "Ş.T.'nin oğlu, benim kızımın erkek arkadaşıymış. Ben bunu sonradan öğrendim. Kızım ve bu çocuk buluşuyorlarmış. Daha sonra Ş.T.'nin oğlu E.T. benim kızıma, "Babamla sen görüş, eğer onay verirse evleneceğiz" demiş. Sonra kızım da babasıyla görüşmüş. Babası Ş.T., kızımızı minibüse koymuş, sesi çıkmasın diye de elini, ayağını bağlamış. Kızım ilk başta korkudan 1-2 ay anlatamamış. Ama sonra annesine anlatmış, annesi de bana anlattı. Biz gereken işlemleri yaptık. Neden serbest bırakıldı bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

‘ŞİKAYETÇİ OLMA BEN SENİNLE EVLENİRİM’

H.A. olayın yaşandığı tarihte erkek arkadaşı olan E.T.'nin babası Ş.T. ile plan kurmuş olabileceğini ifade ederek, "Olay günü beni arabayla aldı, camlar filmliydi. Elimi, kolumu bağladı. Sonra beni aldığı yere bıraktı. "Şikayetçi olma, ben seninle evlenirim" dedi. Bizimkilere hemen anlatamadım. 1 ay sonra anlattım" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Dünya bu görüntüleri konuşuyor: Meksika...

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın açıkladı: İ...

Ukrayna’da sivil yerleşim yerine saldırı...

Otel alevler içinde kaldı: Gaziantep’te...

AK Parti’den başarılarla dolu özel klip:...

Sporcuları taşıyan araç kaza yaptı: 4 ki...

Acatenango Yanardağı’nda şimşek gösteris...

Şimdide camilere saldırmaya başladılar:...

Malatya’da meydana gelen depremin kamera...

İstanbul Sarıyer’de yolda çökme meydana...

Canlı yayında açıkladı: Ekrem İmamoğlu i...

Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga...

Ümraniye’de korku dolu anlar: İETT otobü...

Rusya ve ABD arasında İHA krizi

Yunanistan’dan bir acı haber daha: Yangı...

Adana’daki deprem sonrasında ortaya çıka...

15 Temmuz gecesinin kahramanı Ömer Halis...

Gökyüzünde hareketli dakikalar: Dev mete...

Askeri eğitim uçakları havada çarpıştı:...

Başak Dizer'e ihanet şoku! Ünlü oyuncu K...

İki gemi çarpıştı 970 ton yakıt suya kar...

Yok böyle cenaze töreni: Tabuttaki kadın...

Sosyal medya bu videoyu konuşuyor: Oy ku...

Depremzedeler kurulan konteynerde oyları...

Gaziantep’te korku dolu anlar: AK Partil...

Büyük İstanbul Mitingine Z Kuşağı akın e...

Sokak röportajında skandal ifadeler: AK...

Yasak Elma dizisinde ünlüleri birbirine...

İstanbul’da hareketli anlar: Meteor düşü...

Meteoroloji uyarmıştı: Batman’da ceviz b...