27.04.2024-12:37 (Son Güncelleme:27.04.2024-12:37)

Bir cuma klasiği olan Kızılcık Şerbeti'nde bu kez, aylarca Türkiye'nin gündemine oturan fakat artık unutulmaya yüz tutmuş Eylem Tok ve oğlu olayı için, toplumsal hafızaya hatırlatıcı bir sahne yer aldı.

1


Ekranların popüler dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili olan 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçırarak suçuna ortak olan annesi Eylem Tok’a gönderme geldi.

2


Dizideki Eylem Tok sahnesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

3


Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı salladı.

4


Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı.

5


'Ömer'in Metehan'a aldığı arabayla Metehan bir araba çetesiyle arkadaş olurken son bölümde yarış yapan Metehan arabasını arkadaşı Ateş'e kaptırdı. Araba yarışlarına katılan Metehan'ın aracıyla hız yapan arkadaşı Ateş araçla kaza yaparken 1 kişinin ölümüne sebebiyet verip doğrudan annesini aradı.'

6


Gündeme gelen bu sahne akıllara ilk olarak Eylem Tok ve oğlunu getirdi. Dizide Evrim Alasya'nın hayat verdiği Kıvılcım karakteri ise programında Eylem Tok'a seslenerek ayar verdi:

7


'Her anne baba evladını korumak ister. Ama anne baba olmak adaletsiz olmak değildir ve olmamalıdır. Birinin canı yanarken bu başkasının yanına kar kalmamalıdır. Bir çocuk bir kazaya karışmış ve çok büyük bir kazaya sebep olmuş. Çocuğunu kurtarmaya çalışarak ona iyilik yapmaya çalışan anneye sesleniyorum 'Oğlunuzun hayatını maf ettiniz. Onu bir nefret objesi haline getirdiniz. Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz. Bu olayda tek suçlu kişi sizsiniz.

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım canlı yayında Eylem Tok'a ayar verdi: Tek suçlu sizsiniz!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Survivor Yaman'a yüz kızartan cinsellik...

Duygu Nebioğlu'nu öfkeden deliye döndüre...

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sert çık...

Ceyda Düvenci'nin regl açıklaması ülkeyi...

Survivor Hakan'dan elenir elenmez Batuha...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

33 kiloya kadar düşen ve cezaevinden tah...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Doğuma günler kala evlenen ünlü oyuncu G...