15.01.2022-12:49 (Son Güncelleme:15.01.2022-14:06)

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinden Alkışlanacak Hareket: Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktılar!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer çifti, Bodrum’daki barınağı ziyaret ederek sosyal medyadan paylaşımda bulundular. İşte Tatlıtuğ ve Dizer çiftinin o görüntüleri…

Ekranların sevilen oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist eşi Başak Dizer, bebeklerini sakin ve sağlıklı bir şekilde beklemek için Bodrum’a gittiler. Ünlü çift Bodrum Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü Turgut Reis Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarete giderek, yaptıkları ziyareti de sosyal medyadan paylaştılar. Sosyal medya hesaplarından barınaktaki köpeklerle çekilmiş olan fotoğraflarını paylaşan ünlü çift hayranlarının takdirini topladı. Yaptıkları bu duyarlı hareketle sevdiklerini de mutlu olan çiftin fotoğrafları hızla yayılarak gündem oldu. Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden ünlü çift daha sonrasında Bodrum Belediyesi’ne giderek Belediye Başkan Vekili Mustafa Coşkun, Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt ve daha birçok yetkili kişi ile bir araya geldi. Bir araya gelerek yaptıkları sohbette önemli noktalara değinen ünlü çift, İstanbul’daki evlerinde kedi, köpek ve tavuklarıyla yaşadıklarını söyledi. Güzel çift Bodrum’daki sokak hayvanları için yapılacak projelere destek vermek istediklerini açıklayarak, hayata geçirilecek projeler için söz verdi.

DİZER: KEŞKE HEPİNİZİ KURTARABİLSEK

Ünlü çiftin attıkları bu adım sosyal medyada da büyük bir ilgi görürken, takipçileri tarafından takdir topladı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ köpekle çekildikleri fotoğrafı kendi hesabından paylaşarak; ‘’Hepsi sevgi dolu gözlerle sahiplenmemizi bekliyor’’ notunu düştü. Ünlü oyuncunun hamile olan eşi Dizer ise; ‘’ Bugün gönülden hayvansever, harika bir ekiple tanıştık. Çok düzenli, sevgi dolu bir barınak. Sahiplenecek bir sürü güzel köpekleri var. İnci Hanım ve Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği ile iç içe çalışan bir belediye. Hayvanlara desteklerinizi bekliyorlar. Ah keşke hepinizi kurtarabilsek. Dünya tatlıları bunlar. Burada olmayı hak etmiyorlar’’ diyerek düşüncelerini paylaştı. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından bir köpeğin daha fotoğrafını paylaşarak; ''Bu yavrumuz da artık bizimle. Bu sahiplendiğimiz beşinci canımız oldu. Sende bir can kurtar'' diyerek çağrıda bulundu.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr