08.12.2022-09:08 (Son Güncelleme:08.12.2022-09:08)

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur’da ki hırçın tavırları ile dikkat çeken Melis Buse Betkayan, AVM’de başörtülü kadına hakaret etti. Betkayan’ın o çirkin sözlerinin cezasını ise mahkeme verdi. İşte detaylar…

1


Bir dönem Kanal D’nin en gözde yarışması Kısmetse Olur’da yarışan Melis Buse Betkayan, hırçın tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

2


Yarışmacı olduğu dönemde de program içinde sürekli bir tartışma çıkaran ve insanlara bağıran Betkayan, özel hayatında da aynı tavırlara devam ediyor.

3


5 Mart’ta annesi ile beraber gittikleri bir alışveriş merkezinde başörtülü bir kadına yanında eşi ve bebeği varken hakaretler yağdırdığı ortaya çıkmıştı.

4


Melis Buse Betkayan, yürüyen merdivenlerde duran Ece Vardarlı'ya, "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" diyerek hakaret etti.

5

Yobazlar


İddiaya göre hızını alamayan ünlü fenomen, Ece Vardarlı'ya hitaben "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" şeklinde hakaret etmeye başladı.

6


Eşine hakaret edildiği sırada Ece'nin eşi Mustafa Vardarlı, yaşananları video kaydı almak için telefonunu çıkarttı.

7


Bu sırada ise Melis Buse Betkayan'ın annesi Sevda Turan, Mustafa Vardarlı'ya hitaben "telefonunu gö..ne sok, yobazlar sizi" şeklinde hakaret içerikli sözler savurdu. Vardarlı çifti, polisi arayarak yardım istedi.

8


Melis Buse Betkayan ve annesi hakkında hakaret davası açıldı. Mahkmeden gelen kararla fenomen Melis Buse Betkaya’ya para cezası verildi.

Kısmetse Olur’un kavgacı yarışmacısı Melis Buse Betkaya, başörtülü kadına herkesin içinde hakaret etti
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Usta oyuncu Ediz Hun'dan şaşırtan itiraf...

Sahnedeki tuhaf tavırları ile dikkat çek...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den korkutan h...

Hangi dine mensup olduğunu öğrenince ina...

'Son'bahar mı? Demet Evgar'lı Bahar dizi...

Ünlü şarkıcı iç çamaşırlarıyla alışveriş...

Gülşen yeni teklisi ''Bal'' için gün say...

Bomba iddia: Şeyma Subaşı'nın aylardır s...

Kızılcık Şerbeti'nde soyunma cezalı tavl...

Yalı Çapkını dizisinin genç oyuncusu ney...