22.02.2020-17:56 (Son Güncelleme:08.05.2024-20:17)

Şüphesiz kirpikler, etkileyici bir bakışın tek sırrıdır.

1


Şüphesiz kirpikler, etkileyici bir bakışın tek sırrıdır. Hemen her kadın uzun kirpiklere sahip ister. Peki, kirpiklerinizi olduğundan daha hacimli ve uzun göstermenin pek çok yolu olduğunu biliyor muydunuz? Sizin için kirpiklerinizi daha uzun göstermenin 6 yolunu bir araya getirdik. İşte detaylar...

2

Maskaradan Önce Kirpiklerinize Pudra Sürün


Kirpiklerinize maskara sürmeden önce az miktarda pudra sürmeniz kirpiklerinizin daha uzun ve daha dolgun gözükmesini sağlar. Ayrıca bu yöntem sayesinde maskaranızın gün içerisinde topaklaşmasını engeller.

3

Kirpik Kıvırıcı Kullanın


Kirpik kıvırıcı kullanarak kıvrık ve uzun kirpiklere kavuşabilirsiniz. Fakat dikkat edin, kirpik kıvırıcıyı çok sık kullanırsanız kirpiklerinizin dökülmesine neden olabilirsiniz.

4

Kirpiklerinizi Fırçalayın


Kirpiklerinizi kaş fırçasına benzer küçük bir fırça yardımıyla dipten uca doğru nazikçe fırçalayın. Bu kirpiklerinizin daha hacimli gözükmesini sağlayacaktır.

5

Maskara Fırçanızı İyi Tanıyın


Maskara fırçalarının pek çok farklı çeşidi bulunuyor. Bu fırça çeşitlerinden hangisinin sizin kirpiklerinize uygun olduğunu bulmalısınız. Kirpiklerinize uygun maskara fırçasını bulduğunuzda rimelin daha iyi durduğunu göreceksiniz.

6

Maskara Sürmeye Zaman Ayırın


Maskaranızı sürerken hızlı hareket etmeniz pişman olmanıza neden olabilir. Maskara sürerken dikkatli olmanız ve acele etmemeniz oldukça önemlidir aksi halde kirpikleriniz birbirine yapışır ve ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkar.

Kirpikleri Uzun Göstermek İçin Ne Yapmak Gerekir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...