22.04.2024-10:25 (Son Güncelleme:22.04.2024-10:25)

Ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster her bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölüme bu kez bir yarışmacı verdiği yanıtla damga vurdu.

1


Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bir yarışmacı verdiği cevapla büyük ses getirdi.

2


Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla gündeme gelmeyi sürdürüyor.

3


Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla gündeme gelmeyi sürdürüyor.

4


"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının son bölümünde, izleyicileri ve yarışmacıları şaşırtan bir durum yaşandı. Bursa'dan yarışmaya katılan Ayla hanım, ikinci soruda verdiği yanıtla elendi ve yarışmadan hiçbir ödül kazanamadan ayrıldı.

5


Ayla Can, ilk soruda başarılı bir performans sergileyerek yarışmaya iyi bir başlangıç yaptı. Ancak ikinci soru, yarışmacının karşısına beklenmedik bir şekilde çıktı. Yarışmada 'Halis muhlis ne demektir?' şeklindeki soru, yarışmacıyı oldukça zorladı.

6


Soru ve şıkları şu şekildeydi: 'Halis muhlis ne demektir?' A- Tam anlamıyla B- Belki C- Aşağı yukarı D- Bir ihtimal Doğru cevap ise A şıkkıydı.

7


Heyecanına yenik düşen yarışmacı Ayla Can, acele bir şekilde "C Aşağı yukarı" yanıtını verdi. Ancak bu yanıt, doğru değildi. Yanıtını verir vermez, yarışmacının yüzündeki şaşkınlık ifadesi kameralara yansıdı. Yarışmacının bu beklenmedik elenişi, hem izleyicileri hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

8


Yarışmacıya destek veren İmirzalıoğlu, "Kimse burada kusur aramasın. Önce burada medeni cesaret gösterip bu koltuğa oturmak çok önemli Ayla hanım" şeklinde konuştu.

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar: Yarışmacıdan akıllara durgunluk veren hata!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Engin Altan Düzyatan'dan üzücü haber: Am...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Yunus Emre Nefise'yi kucakladı, Aleyna ç...

Yalı Çapkını'nda akıl almaz çekim hatası...

Saba Tümer'den aşk orucu tavsiyesi: Sırr...

Gaddar dizisinde ''Adnan Oktar'' örgütü...

'Bihter' filmine Boran Kuzum'un çırılçıp...

Tolga Sayışman kaza anlarını anlattı: ''...

10 senelik evlilik tek celsede sona ermi...

Demet Akbağ'dan öpüşme sorusuna ortalığı...