21.01.2022-12:52 (Son Güncelleme:21.01.2022-12:52)

Kendi Lüks Otellerini Yaptırmak İçin Harekete Geçen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Çifti Kesenin Ağzını Açtı!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’yle sevgilisi Gökhan Çıra yeni bir iş için kollarını sıvadı. Ünlü çift yeni projelerini sosyal medyadan duyurdu...

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla takipçi kitlesini artıran ve kısa sürede tanınır bir isim haline gelen >Selin Ciğerci gönlünü futbolcu Gökhan Çıra’ya kaptırmıştı. Uzun süren aşklarını görkemli bir düğün yaparak bir üst seviyeye taşıyan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda verdikleri ani ayrılık kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Yollarını ve işlerini ayıran ikili, hemen yeni aşka da yelken açarak birbirlerinden uzaklaşmıştı. Fakat Ciğerci ve Çıra ikilisi bir mekanda samimi bir şekilde yakalandıktan sonra, sadece arkadaş olduklarını ve iş için bir araya geldiklerini söylediler. Kısa süre içerisinde birden fazla kameralara yakalanan ikili, daha fazla ilişkilerini saklayamayarak tekrar barıştıklarını duyurdular. Sosyal medyada aşk dolu paylaşımlarına hız kesmeden başlayan ikili, önceki gün yeni bir işe girdiklerini duyurdu. Arsada çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşan ünlü çift, yakında otel açacaklarını duyurdu.

ÜNLÜ ÇİFT İŞLETMECİLİĞE BAŞLIYOR

Bir dargın bir barışık olan çiftler arasında yer alan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, güzel haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ünlü fenomen Ciğerci, Çıra’yla boş arazide çekilmiş olan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıp altına; ‘’İsmini ben koydum kızlar otelin isim annesi olarak çok heyecanlıyım. Haziran ayında kısmetse sizlere hizmet vermeye başlayacak artık. Sapanca’da bol bol görüşürüz...Bu arada öyle güzel enerjilerle, emeklerle inşa ediliyor ki ismi gibi gerçek aşkınızla sevgilinizle ya da dostlarınızla bol bol keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir yer olacak. Bu arada bu fotoğraf çekildiğinde biz ayrıydık aramızdaki sorunları çözmeye çalışıyorduk ve barıştık bana uğurlu geldi, size de gelsin’’ notunu düştü.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr