12.07.2021-14:37 (Son Güncelleme:20.07.2021-18:04)

Kayseri'de Baltayla Saldıran Oğlunu Tabancayla Vurdu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşanan aile dehşetinde, bir şahıs, kendisine baltayla saldıran oğlunu silahla vurarak öldürdü.

Kayseri'ye bağlı Kocasinan ilçesinde baba ve oğlu arasında üzücü bir şekilde yaşanan feci olayda, kan aktı. 71 yaşındaki Nahit Köse, ağaç kesme meselesi nedeniyle oğlu Abdulkadir Köse ile tartıştı. Baba ve oğlun tartışması, kısa bir süre içerisinde kavgaya dönüştü. Bunun üzerine de balta ile babasına saldıran şahıs, babasının silahından çıkan kurşunlar neticesinde hayatını kaybetti.

BALTA İLE KOŞAN OĞLUNU TABANCA İLE VURDU

İlçeye bağlı Fevzioğlu Mahallesi 51. Sokak mevkiinde iddiaya göre Abdulkadir Köse ile babası N.K. arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda Abdulkadir Köse, babasına doğru balta ile koşup, vurmaya çalıştı. N.K., bunun üzerine kendisine doğru balta ile gelen oğluna üzerindeki tabanca ile ateş etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Abdulkadir Köse vücuduna isabet eden mermiler sonucunda ağır yaralanırken, haber verilmesi üzerine de olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini tespit ettiği Köse'nin cenazesi yapılan incelemenin sonrasından hastane morguna kaldırılırken, baba N.K. olay yerinde suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr