26.05.2024-17:25 (Son Güncelleme:26.05.2024-17:25)

Kasımpaşa Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 2024 Kasımpaşa Beşiktaş maçını nasıl izlerim? (Muhtemel ilk 11’ler)

Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Süper Lig’de sezonun son maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Morali üst düzeyde olan siyah beyazlılar Kasımpaşa deplasmanında da kazanarak sezona galibiyetle veda etmeyi hedefliyor. Peki Kasımpaşa Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 2024 Kasımpaşa Beşiktaş maçını nasıl izlerim? İşte muhtemel ilk 11’ler:

Süper Lig’de bugün oynanacak maçlarla beraber sezon tamamlanacak. Hafta içinde Trabzonspor’u yenerek Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş ise kendisi adına sezonun son maçında Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Siyah beyazlılar moralli çıkacağı maçta galip gelerek sezonu galibiyetle bitirmeyi hedefliyor. Peki Kasımpaşa Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 2024 Kasımpaşa Beşiktaş maçını Nasıl izlerim?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Süper Lig’de 38. hafta maçı olan Kasımpaşa Beşiktaş mücadelesi 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Bein Sports 5’te canlı yayınlanacak.


Kasımpaşa Beşiktaş hakemi kim?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Kasımpaşa Beşiktaş muhtemel ilk 11’ler:

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin; Onur, Tayyip Talha, Worrall, Umut; Demir Ege, Salih, Rashica, Chamberlain, Cenk, Aboubakar.

Kasımpaşa'nın muhtemel 11'i: Gianiotis; Gökhan Gül, Porozo, Sadık, Yasin; Sadiku; Fall, Hajradinovic, Aytaç, Ngoy; Nuno Da Costa.

kursat@haber365.com.tr