06.04.2024-11:43 (Son Güncelleme:06.04.2024-11:43)

Kargo bekleyen vatandaşlar merak ediyor: Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı?

Kargoların bayram tatilinde açık olup olmadığı sorusu kargo gönderecek veya kargo alacak olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili boyunca kapalı olacak yerler belli oldu. Peki Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı? İşte detaylar…

Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle başladı. Bayram tatili boyunca kapalı olacak olan kamu kurum ve kuruluşları merak edilen konular arasında yer alıyor. Kargo gönderecek veya alacak olan vatandaşlar ise 8 Nisan Pazartesi günü kargoların açık mı yoksa kapalı mı olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kargolar Pazartesi günü açık mı? 8 Nisan Pazartesi kargolar kapalı mı?

Kargolar Pazartesi günü açık mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte Ramazan Bayramı tatili kamu çalışanları için 9 güne çıkarıldı.


Bu kapsamda, özel kargo şirketleri hizmet vermeye dev>am edecek ancak PTT kargo ve şubeleri, devlet kurumu olmaları sebebiyle 8-9 Nisan tarihlerinde kapalı olacak. Kargo teslimatı hakkında bayram öncesinde bilgi almak isteyenler, kargo firmalarının müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirler.

8 Nisan 2024 Pazartesi günü kargolar kapalı olacak.

kursat@haber365.com.tr