29.04.2024-12:02 (Son Güncelleme:29.04.2024-12:02)

Kabine Toplantısı bugün var mı? 29 Nisan 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye’nin önemli konuların gündeme getirildiği Kabine Toplantısı’nın bugün yapılıp yapılmayacağı sorusu araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak olan toplantının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak edildi. İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 2 haftada bir Beştepe’de yapılan Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı sorusu merak ediliyor. Yeni toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı öğretmen atamaları başta olmak üzere önemli konuların gündeme gelmesi bekleniyor. Peki Kabine Toplantısı bugün var mı? 29 Nisan 2024 Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Kabine Toplantısı bugün var mı?

Türkiye'nin iç ve dış siyaseti ile ekonomik gelişmelerin ele alındığı Kabine Toplantısı'nın gündemi ve konuları inceleniyor. Özellikle on binlerce öğretmen adayı, Beştepe'deki gelişmeleri yakından takip ediyor. Son olarak 16 Nisan'da yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından yeni toplantı tarihi merak konusu oldu.


Normalde her 14 günde bir gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın 30 Nisan Salı günü yapılması bekleniyordu. 30 Nisan Salı günü AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı olduğu için bu hafta Kabine Toplantısı yapılmayacak.

Gündemde neler var?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili olarak, "Önümüzdeki hafta Kabine Toplantısı olursa orada açıklanmış olacak. Biz rakamda uzlaştık zaten" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu nedenle, Kabine Toplantısı'nın gündeminde öğretmen atamalarının yer alması bekleniyor.

kursat@haber365.com.tr