04.06.2021-10:29 (Son Güncelleme:04.05.2024-00:40)

İzmit’te Akılalmaz Olay! Çantayı Alıp Kaçan Köpeği Vatandaşlar Kovaladı

İzmit’te yaşanan olay duyanları şaşkına uğrattı. Alışverişten dönen kadın ellerindeki poşetler ile yorulunca dinlenmek için poşetlerini yere koydu. O esnada sokak köpeği adamın çan

İzmit’te akılalmaz bir olay meydana geldi. Alışverişe çıkan Halil Alparslan (56), evine döndüğü esnada yorulduğunu fark edince ellerindeki poşetleri ve çantasını yere bırakarak yere oturdu. Adamın dinlendiği esnada yanına doğru gelen sokak köpeği, Alparslan’ın çantasını ağzıyla tutup alıp kaçtı. Durumu fark etmeyen adam dinlendikten sonra yere koyduğu poşetlerini yeniden almak için yere eğildiği esnada çantasını göremeyince panik oldu. Halil Alparslan çantasının olmadığını görünce ilk olarak bankaları aradı ve cüzdanındaki kartları iptal etti.

ÇANTAYI KÖPEĞİN AĞZINDA GÖRDÜ

Aradan vakit geçtikten sonra o sokaktan otomobiliyle geçen Mücahit Ayaz, ağzında çanta olan sokak köpeğini fark etti. Hemen otomobilini kenara çekip köpeğe doğru giden Ayaz, o anları cep telefonuna kaydetti.

‘SUÇÜSTÜ YAKALADIM SENİ HIRSIZ’

Araç sürücüsü Ayaz, köpeğin peşinden koşarak ‘Suçüstü yakaladım seni hırsız’ diye arkasından seslenince köpek ağzında tuttuğu çantayı yere bıraktı. Çantanın içinde bulunan cüzdanda kimlik kartları, paralar ve döviz bulunduğunu fark eden sürücü Ayaz, çantanın sahibi Halil Alparslan’ın telefon numarasını bularak kendisine ulaştı. Köpeğin ağzından çantayı alan Ayaz, Halil Alparslan ile görüşerek adama çantasını teslim etti.

‘BAĞIRINCA BIRAKTI’

Başına gelenleri anlatan ve Alparslan ‘ın çantasına kavuşunca duyduğu mutluluğu dile getiren Ayaz, ‘Kaldırımda bir köpek gördüm ve ağzında bir çanta vardı. Çanta biraz kabarıktı. Köpeğe, ‘Çantayı bırak, seni suçüstü yakaladım hırsız’ diye bağırdım. Bağırınca köpek çantayı bıraktı ve ben arabadan inip çantayı aldım. Çantada para, kişisel eşya, kimlik kartları ve bir miktar döviz vardı. Daha sonra kimlik kartları ve numaralardan çantanın sahibine ulaştım ve teslim ettim, çok mutlu oldu’ ifadelerini kullandı.

‘ÇANTAMI BİR KÖPEĞİN ALABİLECEĞİ ASLA AKLIMA GELMEZDİ’

Çanta sahibi Halil Alparslan ise böyle bir olay yaşayacağı aklının ucundan bile geçmeyen ve köpeklerle ilgili deneyimi olduğunu dile getirerek ‘Eve doğru yürürken çantamı alışveriş poşetleriyle kısa bir süreliğine kaldırıma bıraktım. El çantam yerinde yoktu. Paniğe kapıldım, ilk işim kartları iptal etmek oldu. Bir süre sonra bir kişi aradı ve çantamı bulduğunu söyledi. Kendisiyle görüştüm ve çantamı aldım. Köpeklerle ilgili ilginç bir deneyimim oldu. Böyle bir şey yaşayacağımı söyleseler, çantamı bir köpeğin alabileceği asla aklıma gelmezdi. Çok şaşırdım’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

İzmir'de Tsunami Uyarısı!

Kadının Enkazın Altında Kurtarıldığı Anl...

'Burada Kimse Var mı?'

İzmir'deki Artçı Sarsıntıda Yıkılan Bina...

İzmir'de Binanın Çökme Anı Görüntülendi

Oyun Oynarken Depreme Yakalandı!

İzmir'deki Depremin Ardından Deniz Taşma...

Deprem Anında Camlar Aşağı İndi

İzmir'de Depremin Ardından Çöken Binalar...

İzmir'de Deprem Sonrası Birçok Bina Çökt...

Yolcu Otobüsü Alevler İçinde Kaldı

Siz Daha Çocuksunuz! Reşit Olmayan İki G...

Diyarbakır'da Akılalmaz Soygun!

Muhtar Adayının Vurulma Anı Yıllar Sonra...

Sinirli Damat Dehşet Saçtı! Çocukların D...

11 Yaşındaki Çocuğu Ağaca Bağlayarak Tac...

Ata Biner Gibi Motor Kullanan Adam Şaşkı...

Endonezya'da Bir Aile, Kızlarıyla İzinsi...

Muğla'da Tecavüze Uğrayan 14 Yaşındaki K...

Azerbaycan, Ermenistan Mevzilerini Vuruy...

Mezuniyet Günü Yaşadığı Kazayla Tarihe G...

Boşandığı Karısını Silahla Öldürdü

Fransa'da Kilise Yakınlarında Terör Sald...

Alkollü Motor Sürücüsüne Ceza Üstüne Cez...

Köprü ve Otoyol Ücretlerinde Yeni Dönem

Trump'a Miting Esnasında Özel Uçakla Tac...