18.06.2021-12:59 (Son Güncelleme:12.04.2024-16:20)

İzmir'de İşleri Güçleri Heykel Olan Başkan Tunç Soyer, Kavşak Yapacaktı Vazgeçti

31 Mart seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, verdiği vaatleri yerine getirmedi.

CHP'den 31 Mart seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, çeşitli vaatlerde bulundu. Tabi ki de hiçbiri gerçekleşmedi.. Lafta kaldı, icraatta değil...

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim için yapılan kampanya süreci boyunca şehirde trafik sorununu çözebilmek için 111 kavşakta düzenleme yapacağına dair başta Alsancak Garı, Karşıyaka İskele ve Basmane Meydanı gibi sorunlu yerlerde araç trafiğini battı çıktılar ile yeraltına alacaklarını öne sürmüşlerdi.

3 KAVŞAKTA DÜZENLEME VAADİ

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ''Olağanüstü zengin potansiyel, olağanüstü bir kaynak var. İlk yüz gün içerisinde yapmaya başlayacağız, trafiği üç noktada yer altına alacağız. Basmane Garı önü, Alsancak Garı önü ve Karşıyaka Vapur İskelesinin önü.'' diye konuşmuştu.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ, TRAFİKTE ARAÇ SAYISINI AZALTMAK

Aradan geçen 2.5 seneye aşkın sürede hiçbir çalışma gerçekleşmedi. Şehir içi trafik her geçen gün daha da kötüye giderken, son olarak ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in CittaSlow İzmir tanıtımında İzmir'deki trafik sorununa dair ilginç bir çözüm önerisinde bulundu. ''Bu sorunun çözümü tüm dünyada aynı; trafikteki araç sayısını azaltmak. Bunun başka yolu yok'' diye öneride bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bu açıklaması ise tepkilere sebep oldu.

AKLIMIZLA ALAY EDİLİYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in trafik sorununun çözümüne ilişkin projeleri faaliyete dökmek yerine değişik bir yöntemle çözüm için trafiğe çıkan araç sayısının azaltılması gerektiğini savunması da ''Aklımızla alay ediliyor'' yorumlarının yapılmasına sebep oldu. CHP'li belediyelerde değişmeyen tek şey verilen vaatlerin yerine getirilmemesi...

VAADEDİLEN HİZMETLER BEKLENİYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer geçen senenin Eylül ayında yine aynı şekilde trafik sorununa çözüm için 5 ayrı noktada parasız çekici konumlandırıldığını duyurdu.

İzmir halkı, geçici çözümlerin değil trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak kalıcı projelerin, vaade dilen hizmetlerin yapılmasını istediklerini belirtmişlerdi.

HALİMİZ PERİŞAN

İzmir’deki trafik sorununa dair açıklamalarda bulunan bir taksi sürücüsü, ''Yıllar öncesinde oluşan bir sorun bu zaten. Yarım kalan yollarımız var. İstanbul’da asmalı köprüler var. Buraya da bir tane yapılabilir. Sürekli yollardayız, halimiz perişan. Trafiğin rahatlaması lazım. En azından bisiklet yolu nasıl ayrıldıysa otobüs ve dolmuş yollarının da ayrılması lazım.'' diye konuşarak sitemini dile getirdi.

İZMİR'DE ÇOK KARMAŞIK TRAFİK VAR

Bir diğer İzmir'de taksi sürücüsü Mehmet Aydın, ''Bence tek çözüm araçların azaltılması değil. İzmir’de çok karmaşık trafik var. Bir yeri kapatıyorlar, bir yeri açıyorlar. Buna nasıl bir çözüm bulacaklar bilmiyorum artık'' diye konuştu sitemini dile getirdi.

İzmir'de sürücülerden biri olan Özlem İşler ise ''Özellikle bu sene trafik çok yoğun. Tam bir kaos yaşıyoruz. İki çeşmelik yolu, Alsancak yolu ve tramvayın yol üzerinden geçmesi çok etkiledi. Zaten yollar 2 şerit, sağ şeride park ediyorlar ve yol tek şeride düşüyor. Tramvay da aynı yolu kullanıyor. Bu sefer orayı kullanmak zorunda kalıyoruz.'' dedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Kuzey Kore Liderinin Sır Gibi Sakladığı...

Vladimir Putin'in Leopar Sevgisi

Dondurma Yerken Kafasına Kalas Düştü

Ev Sahipleri Artık O Parayı Alamayacak

Melania Trump Yine Tutmadı! Trump Çiftin...

Hırsız Kadına Meydan Dayağı

Bursa'da Yol Tartışması Kötü Bitti Yaşan...

FBI'ın Yayınladığı Video

Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'de Siville...

Atalarını Haka Dansıyla Anan Yeni Zeland...

Adnan Koç Tutuklanma Görüntüleri

İstanbul Fatih'te Aracını Vermek İstemey...

El Kaide Militanları Tarihi Mezarları Ta...

Artvin'de Farkındalık İçin Dereye Atlaya...

3 Üniversitelinin Otostop Çektiği Kamyon...

Uyuşturucu Operasyonu Gözaltılar

Minik Cumhurbaşkanı Fatih Mintaş

Çocuk Başbakan'ın Binali Yıldırım'ı Güld...

Anıtkabir'de 23 Nisan Töreni

TSK Operasyon Görüntüleri

TSK İnsani Yardım Tugayı

Berat Albayrak Almanaya Konuşması

Atatürk Havalimanı Yakınlarında Hareketl...

Oy Verme İşlemi Görüntüleri

Kanal İstanbul Projesi Video Görüntüleri

Cumhurbaşkanı'nın Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 Kritik Konuşm...

Starbucks Gözaltı Anları Kameralarda