19.05.2021-17:50 (Son Güncelleme:01.05.2024-17:30)

İzmir'de İki Çocuk Kaza Sonrası Yola Savruldu

İzmir'de korkutan bir kaza yaşandı. Elektrikli bisiklet ile yolda giden iki genç çocuğa kamyonet çarptı. O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi.

İzmir'de korkunç bir kaza meydana geldi. Buca ilçesinde elektrik bisiklette olan iki çocuğa kamyonet çarptı. iki çocuk hastaneye kaldırıldı. Çocuklardan birinin durumu ağır. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

KAMYONET BİSİKLETLİ ÇOCUKLARA ÇARPTI

16 yaşındaki E.K. ve arkadaşı 15 yaşındaki A.A. elektrikli bisikletle yol üzerinde seyir halindeyken, belediyeye ait olduğu bilenen kamyonet, elektrikli bisiklete çarptı. Yaşanan çarpmanın şiddetiyle elektrikli bisikletin içinde olan kasksız olduğu bilinen E.K. ve A.A., yola savruldu. Yolda metreler boyunca sürüklenen çocukla yere yığıldı, çevredekiler yaşanan kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuklara, olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken, E.K. ve A.A. daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

ÇOCUKLARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Hastanede tedavi altına alınan çocuklardan A.A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, E.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kamyonet sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KAZA KAMERALARA KAYDEDİLDİ

Yaşanan kazauyı bir sitenin güvenlik kamerası anbean kaydetti. Görüntüde E.K. ile arkadaşı A.A.'nın elektrikli bisiklet sürerken kontrolsüz bir şekilde caddeye çıktığı, o esnada caddede seyir halinde olan belediyeye ait kamyonetin elektrikli bisiklete çarptığı görüldü.

‘BURADA ÇOK KAZA OLUYOR’

Kazanın gerçekleştiği kavşakta devamlı kazaların meydana geldiğini bildiren mahalle sakinlerinden Mehmet Erdoğan, ‘Ben evde oturuyordum ve gürültüye dışarı çıktım. Apartmanın güvenlik kameralarını incelediğimde elektrikli bisikletin hızlı geldiğini gördüm. Üstünde de iki genç vardı. Burada ne yazık ki çok kaza oluyor ve biz çok rahatsızız bu durumdan. Buraya önlem açısından bir işaret levhası ya da yola bir kasis yapılması şart. Bu bir değil iki değil. Sürekli yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar oluyor. Burası kontrolsüz bir kavşak ve vatandaşlarımız ne yazık ki dikkat etmiyorlar.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

Mehmet Aslan Saldırı Görüntüleri

Konteyner Okulda Oy Kullandılar

Doğu Perinçek Kendisine İmza Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karikatür Benzetme...

Muharrem İnce'den Gel Buraya Gülsüm

TSK'nın Yeni Silahı Boran

Muharrem İnce Asansör Krizi

Memurluk Kaldırılıyor Mu?

Dengesini Kaybedince Falezden Düşen Kadı...

Ankara Sel Faciası 2018

NASA Mavi Güneşi Yayınlandı

Mezarlıkta Ağlayan Kız Görüldü

Trafiği Birbirine Katan Şahıs

Devlet Bahçeli İttifak Eleştirisi

Şırnak'ta Nesli Tükenmekte Olan Canlı Or...

Somali Korsanları Yanlış Gemiye Saldırır...

Taksimde Turistleri Böyle Dolandırıyorla...

Kuzey Kore Güney Kore Zirvesinde Gergin...

Endonezya'da Patlayan Yanardağ

Ev Yapımının En Hızlı Hali

1 Mayıs'ta Polis Kuvvetleri Güvenlik Önl...

Devlet Bahçeli Araba Sevdası

İstanbul Fatih'te Otelde Yangın Çıktı

Bursa'da İnanılmaz Oyun

Kuzey Kore Liderinin Sır Gibi Sakladığı...

Vladimir Putin'in Leopar Sevgisi

Dondurma Yerken Kafasına Kalas Düştü

Ev Sahipleri Artık O Parayı Alamayacak