18.06.2022-13:45 (Son Güncelleme:19.07.2022-14:33)

Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in yönetime gelmesinin ardından transfere hız verilmiş durumda. Transfere hız veren takımda son olarak gündeme bomba bir isim geldi. Yurt dışından Galatasaray'ın, Adana Demirspor formasını terleten yıldız oyuncu Mario Balottelli ile transferde anlaştığı aktarıldı.

1

Çıkan haberler gündeme oturdu


Galatasaray'ın, Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli ile anlaştığı haberleri bugün gündeme oturdu. İtalyan basınında yer alan haberlerde sarı kırmızılıların Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli'yi transfer ettiği aktarıldı.

2

Yapılan anlaşmayı belirttiler


İtalyan basınında çıkan haberler futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

3

Lige damgasını vurmuştu


Geçtiğimiz sezon başında bedelsiz bir şekilde Adana'nın yolunu tutan Mario Balotelli performansıyla Süper Lig'e adeta damga vurmuştu. 31 karşılaşmada 18 gol atan yıldız oyuncunun başka bir takıma transfer olmak istediği uzun süredir konuşulan konular arasında bulunuyordu.

4

O yıldızların yerine gelecek


İddiaya göre Galatasaray, Gomis ve Diagne ile yolları ayıracak forvet bölgesini ise Balotelli ile güçlendirecek. Ortaya çıkan bu detaylar taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

5

Sarı kırmızılıları övmüştü


Adana Demirspor ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan 31 yaşındaki oyuncu daha önce yaptığı bazı açıklamalarda Galatasaray ile ilgili olarak övgü dolu sözlere yer vermişti. Balotelli açıklamasında, 'Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp.' ifadelerine yer vermişti.

6

Taraftarları çok heyecanlandırdı


Galatasaray'ın, Balotelli ile anlaştığı iddiaları sarı kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda. Bu anlamda yaşanan gelişmeler yoğun ilgi çekti.

7

Gözler onun üzerinde


Sarı kırmızılılarda gözler Mario Balotelli'nin üzerine çevrilmiş durumda. Oyuncunun kısa süre içerisinde transferinin resmiyet kazanabileceği konuşuluyor.

8

Sosyal medyayı salladı


Mario Balotelli iddiaları sosyal medyayı da salladı. Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarları Balotelli ile ilgili yoğun bir şekilde paylaşımlar yapmaya başladılar.

İtalyanlar, Galatasaray'ın Adana Demirspor formasını terleten yıldız oyuncu Mario Balotelli ile transferde anlaştığını duyurdu!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR