07.06.2022-15:20 (Son Güncelleme:14.06.2022-12:50)

İstanbulspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından takımın oyuncularına özellikle Antalyaspor'dan yoğun ilgi var. Akdeniz ekibi kaleci Alperen Uysal'dan sonra santrafor oynayan İbrahim Yılmaz'ın transferi için kolları sıvadı.

1

Takımında gol kralıydı


Geçtiğimiz sezon İstanbulspor'un Süper Lig'e yükselmesinde büyük bir pay sahibi olan İbrahim Yılmaz için Antalyaspor devreye girdi.

2

Antalyspor kadroya katmak istiyor


İstanbulspor'un golcüsü İbrahim Yılmaz'ın transferi için kırmızı beyazlı takımın düğmeye bastığı öğrenildi.

3

28 yaşındaki golcüyle görüştüler


Akdeniz ekibinin İstanbulspor'un 28 yaşındaki golcü oyuncusu İbrahim Yılmaz ile ilgilendiği ve transferde önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi.

4

İstanbulspor sıcak bakmıyor


Antalyaspor'un futbolcunun transferini devre arasında da istediği fakat o dönem Süper Lig'e çıkma hedefinden dolayı İstanbulspor'un bu teklife olumsuz baktığı öğrenildi.

5

Antalya başkanı çok istiyor


Fakat özellikle kulüp başkanı Aziz Yılmaz'ın oyuncunun transferinde oldukça ısrarcı olduğu ve bu yaz döneminde futbolcu ile imzaya varmak istediği aktarıldı.

6

Gelişmeler merakla bekleniyor


Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili kısa süre içerisinde net gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

7

Geçen sezon göz doldurdu


Yaklaşık 6 sezondur sarı siyahlı formayı terleten ve bu sezonki üst düzey performansıyla takımların dikkatini çeken İbrahim Yılmaz, bu sezon 37 maçta görev aldı.

8

Tam 18 gol atarak dikkatleri çekti


Bu sezon çıktığı 37 karşılaşmada 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 28 yaşındaki golcü oyuncu 5 defa ise takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İstanbulspor'un Süper Lig'e çıkma başarısında önemli rol oynayan İbrahim Yılmaz'ın transferi için Antalyaspor devreye girdi!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR