18.05.2020-10:46 (Son Güncelleme:18.05.2020-10:21)

İstanbul'da Çıkan Kavgada Araya Giren Kadın Hayatını Kaybetti

İstanbul'da meydana gelen olayda, madde bağımlısı bir şahıs, kadına sarkıntılık yaptı. Kadının eşi ile madde bağımlısı şahıs arasında kavga çıkarken, araya girmek isteyen kadın kurşunun hedefi oldu ve hayatını kaybetti.

Olay , gece saatlerinde Beykoz, Çamlıbahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, belediyede temizlik görevlisi olarka çalışan Y.K.'nın eşi G.K.'ya sarkıntılık yapan madde bağımlısı Ş.U. ile Y.K., arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, iki taraf da yanlarında bulunan silahları çekti. Madde bağımlısı Ş.U.'nun silahından çıkan kurşun, araya giren bir çocuk annesi G.K.'ya isabet etti.

Kadına mahalleli yardım ederken, yaralı kadın bir mahalleli tarafından araba ile hastaneye götürüldü. Kadın buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Mahalle sakini Hikmek Sekil, "Bizim kiracımızdı. Şu an ne yaşanmış, nasıl olmuş inan bilmiyorum. Sadece olayı duyduk, çocuklarım haber verdi o an dışarıdaydım geldim ama olaya vakıf değilim. Duyduğumuza göre arabayla buradan götürmüşler, sadece olayı duyduk ama içeriğini bilmiyorum." dedi.

Öte yandan olayla ilgili olarak çalışmalar bugün de devam ediyor. Olay yeri inceleme ekipleri evin bahçesinde çalışma yaparken, polis ekipleri şahsın yakalanması için incelemelerine devam ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr