28.07.2022-23:40 (Son Güncelleme:28.07.2022-23:40)

İstanbul'da kan donduran bir olay yaşandı. Genç kadın ailesinden gizli banyoda bebeğini doğurdu. Ardından poşete koyup sokağın başındaki konteynıra attı. Kadının sonrasında itiraf ettikleri akıllara durgunluk verdi.

1

Olay yeri


İstanbul’da gerçekleşen bu olay gündemi derinden sarstı. Bahçelievler’de yaşayan bir kadın, ailesinden gizli banyoda doğum yapıp bebeğini çöpe attı.

2

Bebeğini gömdü


Ölü doğan bebeğini gömdüğü iddiası ile polis ekipleri harekete geçti. O bölgedeki kameraları inceleyince olanları anladı.

3

Kamera kayıtları incelendi


Cesedi bulunamayan bebek için, çöplerin toplandığı atık merkezinde arama çalışmaları devam ediyor.

4

Cinsel saldırıya uğradığını söyle


Kadın bebeğin, rıza dışı bir ilişkiden olduğunu söyleyince polis ekipleri bir kez daha harekete geçti. Adamı bulan polis ekipleri gözaltına aldı.

5

Kadının ifadesi


Kadın, geçtiğimiz yıl Kasım ayında tanıştığı O.U. isimli şahsın Bayrampaşa’daki evinde rızası dışında birlikte olduktan sonra hamile kaldığını, konuyu doğum olayının gerçekleştiği güne kadar ailesinden gizlediğini söyledi.

6

Bebeğin cesedi bulunamadı


Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kadının bebeğini konteynıra bıraktığını tespit etti. Çöp arabalarının konteynırı boşaltmasıyla çöplerin toplanma merkezine giden bebek cesedi henüz bulunamadı.

7

Şahıs hakkında soruşturma başlatıldı


Polis ekipleri Bahçelievler’de bulunan O.U. şahsı yakalayıp gözaltına aldı. Cinsel saldırı ve kasten öldürme suçundan soruşturma başlatıldı.

8

Arama devam ediyor


Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer yandan bebeğin cesedi çöp toplanma merkezinde aranmaya devam ediyor.

İstanbul’da akılalmaz olay! Genç kadın ailesinden gizli banyoda doğum yaptıktan sonra ortaya çıkanlar ekipleri harekete geçirdi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Tıp tarihinde bir ilk! Doğuma giden kadı...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Kenan İmirzalıoğlu gülme krizine girdi:...

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu M...

Konserde facia gibi kaza: Ünlü şarkıcı h...

Bu soyisimlerle insan içine çıkmak yürek...