05.09.2022-10:20 (Son Güncelleme:29.01.2023-12:15)
>

Açık sözlülüğüyle herkesi kendine hayran bırakan İrem Derici, itiraflarından çekinmiyor. Bu kez canlı yayında öyle şeyler söyledi ki sosyal medyada olay yarattı. Ünlü şarkıcının takipçileri ikiye bölündü.

1


Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı itiraflarla sık sık adından söz ettiren İrem Derici, bir kez daha sözleriyle gündem oldu.

2


İbrahim Selim'in sunduğu Bu Gece adlı programa konuk olan ünlü şarkıcı itirafıyla ağızları açık bıraktı.

3


Defalarca estetik ameliyatı olan ve göğüslerini de yaptıran İrem Derici, estetik operasyonlarını asla saklamıyor. Hatta estetik itirafıyla herkesi şaşırttı.

4


İrem Derici'nin programdaki samimi açıklamaları dikkat çekti. Özellikle ilgi manyağı olduğunu belirten ünlü şarkıcı bir kez daha utanmadığını gösterdi.

5


İrem Derici, İbrahim Selim'in sorduğu "Vücudunda en sevdiğin bölge neresi?" sorusuna öyle bir cevap verdi ki herkes şaştı kaldı.

6


İrem Derici o soruya, "Aa memelerim. Çok seviyorum çünkü gerçek değil. Hayatımın yatırımıdır yani ben yaptırdığım dönem Euro-dolar böyle değildi. 4 bin Euro'ya yaptırdım ben bunları satsam hepimiz köşeyi döneriz. Ve güzel yapıldı yurt dışında tanıştığım insanlar hiç anlamıyor. Bayılıyorum memelerime" yanıtını verdi.

7


Bunun üzerine İbrahim Selim'in "Çok güzel anlattın" cevabından sonra İrem Derici'nin "Bir göresiniz geldi di mi" sözleri tepki çekti.

İrem Derici’nin itirafı sunucuya zor anlar yaşattı! ‘Hiç utanması kalmamış bunun’
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Adnan Oktar ve örgütü Gaddar'da: Dağhan,...

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Kızılcık Şerbeti'ndeki ''Atatürk'' sahne...

Ceyda Düvenci'nin regl açıklaması ülkeyi...

Tuğba Ekinci cesur dansına gelen eleştir...

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Son bölümü yetiştirememişlerdi: Bahar di...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal arasın...

Eda Ece kızı Mina ile ayna pozu verdi! O...