29.03.2022-21:23 (Son Güncelleme:29.03.2022-21:23)

Instagram'da erişim problemi! Instagram neden açılmıyor, çöktü mü?

Instagram'a erişim yapamayan milyonlarca kullanıcı erişim problemi hakkında bilgi sahibi olmak için 'Instagram neden açılmıyor, çöktü mü?' sorusuna yanıt arıyor. Peki Instagram'daki erişim sorununun nedeni ne?

Dünyanın her yerinde milyonlarca kullanıcıya sahip platform Instagram'a erişim sağlayamama sorunu yaşanmaya başlandı. Kullanıcılar, sayfalarına giriş yaptıktan sonra akışın yenilenmediğini gördükten hemen sonra 'Instagram neden açılmıyor, çöktü mü?' sorunun yanıtını sorgulamaya başladılar.


Instagram'da erişim problemi! Instagram neden açılmıyor, çöktü mü?


29 Mart Salı akşam saatlerine doğru erişim sorunu yaşayan dünyanın en çok kullanıcısına sahip platformların başında gelen Instagram'da meydana gelen erişim sorunu kullanıcılarını telaşlandırdı. Platformun çökmüş olabileceği düşüncesine kapılan kullanıcılar arama motorlarına Instagram neden açılmıyor, çöktü mü? sorunu sormaya başladılar.


Özellikle Twitter'ın gündemine yerleşen Instagram'a erişim sorunu hakkında yorum yaman birçok kullanıcı Instagram'daki erişim sıkıntılarına ilişkin bazı paylaştılar yaptılar. Instagram'dan ise henüz erişim sorununa yönelik herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr