25.04.2020-12:20 (Son Güncelleme:18.05.2024-21:13)

Dünya genelinde yaklaşık olarak 3 milyon insan coronavirüs salgınından etkilenirken, virüsün en çok etkilediği ülkelerden biri ingiltere oldu.

1


Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya genelinde yaklaşık olarak 3 milyon insanı etkiledi. Salgının en çok etkilediği ülkelerden biri ise İngiltere oldu. İngiltere'de son haftalarda özellikle sağlık çalışanlarının hayatını kaybetmesi ülkedeki durumun sorgulanmasına neden oldu.

2


Sağlık çalışanları için koruyu ekipmanlar yetersiz kalırken, İngiltere'de coronavirüse yakalanan Emma Davis ve Katy Davis (37) adlı ikiz kardeş hemşireler 72 saat arayla hayatını kaybetti.

3


İngiltere'nin Southampton kentinde yaşayan Emma David ve Katy Davis adlı ikiz hemşireler, coronavirüse yakalanmaları sonucu kaldırıldıkları Southampton Üniversite Hastanesi'nde 72 saat arayla yaşamını yitirdi.

4


Katy Davis, tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz salı günü virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İkizi Emma ise Cuma günü yaşamını yitirdi.

5


Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ikizlerin kız kardeşi Zoe Davis, "Her zaman bu dünyaya beraber geldiklerini ve beraber gideceklerini söylerlerdi." dedi.

İngiltere'de İkiz Kardeş Hemşire Coronavirüs Nedeniyle Hayatını Kaybetti
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Gündemden düşmüyor! Bakın Adnan Oktar'ın...

Haluk Levent'ten BM toplantısında duygul...

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR