09.05.2024-16:30 (Son Güncelleme:09.05.2024-16:30)

İncil Taneleri 14. bölüm fragmanı: İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman, nasıl izlenir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisi yeni bölüm ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu merak ediliyor. Peki İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman, nasıl izlenir? İşte detaylar…

BKM yapımcılığında Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisi farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlerle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey'in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi bu akşam yayınlanacak. Bu hafta neler olacağı sorusu merakla yanıt bekleyen sorular arasında yer alıyor. Peki İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman, Nasıl izlenir?

İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Azem, Nehir'in izini sürerken, Nehir'in ailesini tamamen terk etmesi geçmişini açığa çıkarıyor. Dilber ve Yıldız yeni bir iş kurma planları yaparken, Zahir'in serbest bırakılması sorunlarına yeni bir boyut ekliyor. Piraye, Azem ile aralarındaki duyguları ve iletişimi henüz tanımlayamazken, Ayça annesi ve öğretmeni için hayaller kurmaya başlamıştır.


İnci Taneleri oyuncuları

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Projede herkesin kendine özgü bir hikayesi bulunurken, yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor.

İnci Taneleri yeni bölümü 9 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyebilirsiniz.

kursat@haber365.com.tr