02.05.2024-16:34 (Son Güncelleme:02.05.2024-16:34)

İnci Taneleri 13. bölüm fragmanı yayınlandı: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Yılmaz Erdoğan’ın oyunculuğunu ve senaristliğini üstlendiği İnci Taneleri dizisi bu akşam yeni bölümüyle yayınlanacak. İnci Taneleri yeni bölüm detayları için internete yönelen dizi severler ise İnci Taneleri son bölüm izle, İnci Taneleri 13. bölüm full izle gibi terimleri kullanarak araştırma yapıyor.

BKM imzasıyla Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu izleyenlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu gibi önemli isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla ekranlarda fark yaratan İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünün özeti haberimizde yer alıyor.

İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Dilber, hala Azem'e duyduğu kırgınlığı içinde taşırken, Yıldız ile bir iş kurmaya karar verir. Ayça, tesadüfen fark edilen yeteneğiyle okulun bahar şenliklerinde görev alır, ancak bu süreç hiç de kolay olmayacaktır. Ayça'nın endişeleri, Azem ile Piraye arasında tekrar yakınlaşmayı sağlayacaktır.


Cihan, hayatının düzene girdiğini düşünürken Reyyaz'dan gelen teklifle büyük bir kararın eşiğine gelir. Cevabı bulduğunu düşündüğü anda ise aşık olduğu kadına dair öğrendiği gerçek, tüm dengeleri alt üst edecektir.

İnci Taneleri 13. bölüm, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

kursat@haber365.com.tr