13.07.2022-11:20 (Son Güncelleme:13.07.2022-09:59)
>

Geçtiğimiz mayıs ayında tekrar nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinin geldiği son durum ağızları açık bıraktı. Aralarında yaşanan gerçekler ortaya çıktı. Tekrar boşanıyorlar mı? İşte detaylar...

1

Kocasıyla iş ortaklığı


Kozmetik markasında kocasıyla iş birliği yapan Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıl boşandığında Gökhan Çıra ile iş ilişkisinin devam ettiğini belirtmişti.

2

Tekrar evlendi


Ünlü çift ayrılığa sadece 4 ay dayanabildi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti 16 Mayıs 2022’de ikinci kez nikah masasına oturdu.

3

Sürpriz gelişme


Uzun bir süredir gözlerden uzak bir aşk hayatı yaşayan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çiftinde Kurban Bayramı tatilinde sürpriz bir gelişme yaşandı

4

Birbirlerini takipten çıkardılar


Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Hatta birlikte olan fotoğraflarını kaldırdılar. İkilinin arasında iletişimin yetersiz olduğu iddia edildi.

5

Boşanma kararı


Çiftin bu sürpriz hareketi tekrar boşanma kararı aldıkları iddialarını öne sürdü. Bu durum merak konusu olurken çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

6

Selin Ciğerci kimdir?


Selin Ciğerci, 4 Nisan 1984 yılında doğdu. Sosyal medya fenomeni, şarkıcı ve iş insanı olan Ciğerci, yaklaşık 5 yıldır pop müzik alanında çalışıyor.

7

Okan Ünsal


Selin Ciğerci ‘Okan Ünsal’ takma ismini kullanarak Wipe Out adlı yarışma programının 4. sezonuna yarışmacı olarak katılmıştır.

8

Aşk hayatı


Ciğerci, 28 Ekim 2019 yılında başarılı futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci bir transseksüeldir. 10 Eylül 2021 yılında boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez evlendi.

İkinci kez evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden kötü haber! Bir detay bütün gerçekleri ortaya çıkardı
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Oyuncu Burcu Biricik doğuma günler kala...

Seda Sayan ''Türk aile yapısını bozmak''...

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisin...

Mustafa Keser, İbrahim Tatlıses'i bu söz...

Survivor Yaman'a yüz kızartan cinsellik...

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anl...

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil aşkında so...

Gülşen'in yeni klibi gündem oldu: Transp...

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in...

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Bayk...