03.07.2020-13:16 (Son Güncelleme:03.07.2020-13:19)

İkimizin Yerine Filmi Nerede Çekildi ?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ilk başrol filmi olan, İkimizin Yerine 2016 yılında yapımı gerçekleştirilen bir Türk filmidir. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay, senaryosunu ise Pınar Bulut yazmıştır. İkimizin Yerine filminin yapımcılığını, Tunay Vural üstlenmiştir.

Dram ve romantik film türündeki İkimizin Yerine, 15 milyon TL hasılat ile vizyona girdiği ilk 3 gün içerisinde 330.000 kişinin izlemesini sağlamıştır. Filmin oyuncu kadrosunda başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler üstlenmiştir.

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor Ülkü rolü ile İştar Gökseven Murat rolü ile Merve çağıran Sevil ve Aslı Bekiroğlu Ceylan rolü ile filmde yer almaktadır. Vizyona girdiği yıl içerisinde son 10 yıl içinde aşk filmleri arasında en iyi açılış yapan film olarak veri elde etmiştir. Filmin galası Azerbaycan'ın başkenti Bakü ve Almanya'da yapılmıştır. Oldukça başarılı ve beğeni kazanan filmin süresi 126 dakikadır.

İkimizin Yerine filmi eleştirmenler tarafından güçlü bir oyuncu kadrosu olması ve Nejat İşler'in uzun zamandır ekranlarda yer almayıp, başarılı bir film ile görülmesi açısından takdir kazanmıştır. Aynı zamanda yalnızca bir aşk hikayesi anlatmamak ile birlikte bir aile draması anlatmasıyla, izleyicilerini sürprizlerle karşılayan yapımdır.

Senaristliğini Pınar Bulut'un yaptığı film seyircileri sürprizlerle şaşırttığı gibi aynı zamanda iki önemli ismi bir araya getirerek izleyicinin izlemesi için merak uyandırmıştır. Filmin yönetmen koltuğunda ki Umur Turagay aynı zamanda bir klip yönetmeni olmasıyla birlikte dizide başrol Serenay Sarıkaya'nın Vazgeçtim şarkısını filmdenn görüntülerle klip yapması da gayet başarılı bulunmuştur. Ayrıca Vazgeçtim şarkısı filmde yer aldığı yer içerisinde müzik seçimleri açısından da beğeni kazanmıştır.

İkimizin Yerine Filmi Konusu

Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği çiçek karakterini konu alan, İkimizin Yerine filmi konusu her gün aynı şeyleri yaşadığını ve hayatında bir değişiklik isteyen çiçeğin sıkışıp kaldığı yaşam içindeki dramını anlatmaktadır.

Küçük bir kasabada yaşayan çiçek mahallenin dershanesinde eğitim görmektedir. Ancak dershanesine gelen yeni edebiyat öğretmeni Doğan ile karşılaşmasıyla birlikte hayatı fazlasıyla değişecektir. Nejat İşler'in hayat verdiği Doğan karakteri Çiçek’e aşık olmuştur. Bu aşktan ne kadar kendini geri çekse de yine de engel olamamaktadır.

Doğan ve Çiçek karakterleri arasında büyük bir aşkın başlamasıyla her iki taraf için de her şey artık daha bambaşka bir hal alır. Çiçek’in ailesi bu duruma geçmişte yaşanılan bazı sebeplerden dolayı karşı çıkacaktır ancak çiçek buna direnecektir. İkilinin de kaderini en başından değiştiren aşk hikâyesi izleyiciye yalnızca dram değil komedi sahneleri ile de görülecektir.

Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya'nın ortak bir projede bir araya gelmesi izleyiciler açısından da filmi merak konusu olacaktır.

İkimizin Yerine Filmi Nerede Çekildi

İkimizin Yerine filmi nerede çekildi sorusuna yanıt olarak, Bursa'nın Mudanya İlçesi’nin Trilye beldesinde çekimleri gerçekleştirilmiştir.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr