03.03.2021-16:22 (Son Güncelleme:03.03.2021-16:22)

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı'nca 81 ilin valiliklerine 'Dinamik Denetim Süreci' konulu genelge gönderildi.

1


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kontrollü normalleşme döneminde 'Dinamik Denetim Modeli'ne geçildiğini açıkladı.

2


Twitter hesabından açıklama yapan Süleyman Soylu, "14 maddelik uygulama, birçok kurum ve kuruluşla eşgüdüm içerisinde gerçekleştirilecektir. Yarın 260 bin personelle denetim gerçekleştireceğiz" dedi.

3

81 İLE GENELGE GÖNDERİLDİ


Bakan Soylu'nun açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan valiliklere Kovid-19 tedbirlerine yönelik "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelge gönderildi.

4


Genelgeye göre, kolluk kuvvetlerince yürütülen faaliyetlere kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve meslek odalarının desteği sağlanacak.

5


Denetimlerde, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ndeki görüntü kayıtlarından yararlanılacak, tedbirlere aykırılık tespit edilirse yaptırım uygulanabilecek.

6


Meslek odaları veya bunlara bağlı alt odaların üyelerinden oluşturulacak ekip, haftada en az bir kez üyelerinin iş yerlerini denetleyecek.

7


Dinamik Denetim Süreci'nde kolluk birimleri ve denetim ekipleri, rehberlik edici faaliyette bulunacak.

8


Valilerce salgının seyrini etkileyen her türlü faktör analiz edilecek ve İl Salgın Risk Azaltma Planı ivedilikle hazırlanacak.

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 İle 'Dinamik Denetim Süreci' Genelgesi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Gündemden düşmüyor! Bakın Adnan Oktar'ın...

Haluk Levent'ten BM toplantısında duygul...

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR