12.05.2022-08:23 (Son Güncelleme:21.07.2023-17:24)
>

Antalya'da başcazgır Bayram Ali Dede'ye sopayla saldırmasıyla gündeme gelen Survivor Hikmet’in hayatı merak konusu. Bizde Hikmet Tuğsuz kaç yaşında? Nereli? Mesleği ne? Gibi merak edilenleri sizler için cevapladık…

1

Hayatı


Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986 yılında dünyaya geldi. Ufak bir kasabada doğan ve büyüyen Tuğsuz, ilk okulda katıldığı bir yarışmayla sporla tanıştı ve bir daha bırakamadı. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezunudur. Tuğsuz 1,88 boyunda ve 93 kilodur. 2019 yılında Survivor'a katıldı.

2

Mesleği ne?


Atletizm ile tanışan Survivor Hikmet, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan'ın da yardımıyla decatlon branşına yöneldi. Uzun yıllar boyunca burada rekorları elinde bulunduran Survivor Hikmet, bu sürede şampiyon oldu. Bunun yanı sıra hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi branşlarla da ilgilenmiş olan Hikmet Tuğsuz, üniversitenin ardından hem antrenörlük hem de sporculuk yapmaya devam etti.

3

Nereli?


Survivor’un dikkat çeken isimlerinden Hikmet Tuğsuz aslen Antalyalıdır. Uzun süre Antalya’da yaşayan Tuğsuz, eğitim için memleketinden ayrılmış sonrada İstanbul’a yerleşmiştir.

4

Bayram Ali Dede'ye saldırdı


Telefonda DHA muhabirine açıklama yapan Bayram Ali Dede, "Hikmet Tuğsuz ve yanındaki arkadaşı öldürmek amacıyla geldiler. Hikmet Tuğsuz kafama kafama vurdu. Beni öldürmeye çalıştı" dedi. Hikmet ise "Beni tahrik etti" diyerek kendisini savundu.

5

Survivor All Star yolculuğu


Performansı ile dikkatleri üzerine çeken Haikmet, 2022 All Star kadrosunda yer alan isimler arasına girdi.

6

Hikmet'in skandalları


Bir sosyal medya kullanıcısı, yakaladığı detaya göre, ‘’Hikmet, Batuhan’ın puzzle parçalarını alırken zorlanması için yengeçleri parçaların üzerine ittiriyor.

7


Acun Medya’dan kimse de ’Sen ne yapıyorsun?’ demiyor. Gerçekten izleyiciler olarak artık sabrımız taştı.’’ açıklamalarında bulundu. Birçok sosyal medya kullanıcısı da bu ifadeleri destekleyince Acun Medya tarafından Hikmet’e karşı soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İddialara göre yapım ekibi, kısa bir süre sonra Hikmet’i adadan göndermek için hazırlık yapıyor.

Hikmet Tuğsuz kimdir?
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı artı...

''Kuş Uçuşu'' dizisi kimin hayatını anla...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan eski se...

Hakan Ural eleştirilere dayanamadı: Özgü...

Survivor'da birleşme partisi sosyal medy...

Türkiye’nin gündemine oturan olay: Yılla...

Bomba iddia! Seda Sayan hamile mi?

Kızıl Goncalar dizisinde ses getiren sah...

Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne: ''Bunu...

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık karışacak:...