27.12.2021-10:01 (Son Güncelleme:27.12.2021-10:13)

HDP Meclisinde Terör Örgütü PKK Liderine Selam Verildi

HDP'den yine PKK sevici bir hareket geldi. Daha öncede bu konuda birçok kez tarafını belli etmiş olan HDP bu sefer çizgiyi aştı. İşte HDP'nin hazırlamış olduğu o video ve kongrede konuşulanlar.

HDP'nin daha önce İstanbul'da gerçekleşmiş olan kongresinde olduğu gibi Diyarbakır HDP Gençlik Meclisinde gerçekleşmiş olan kongrede de terörist başı Abdullah Öcalan lehine birçok slogan atıldı. HDP Gençlik Meclisi'nde düzenlenen kongrede, Gençlik Aponun fedaisidir sloganı atıldı ve özel olarak hazırlanmış olan videoda PKK elebaşı olan Abdullah Öcalan'ın konuşmasına yer verildi.

ÖCALAN VE PKK SLOGANLARI

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın da katılmış olduğu kongre, yine PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan için atılmış olan sloganlara sahne oldu. Kongrenin düzenlenmiş olduğu salonda toplanan yüzlerce partili 'Biji serok Apo, gençlik Aponun fedaisidir' gibi birçok sloganlar attı. HDP tarafından İstanbul'da düzenlenmiş olan dördüncü olağan kongrede terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atılmış olup kongre salonunda bulunmuş olan HDP' liler, PKK marşı okuyup ardından ant içmişti.


16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

HDP Gençlik Merkezi'nin, Eş Genel Başkanı olarak görev yapmakta olan Mithat Sancar'ın da katılımı ile birlikte Diyarbakır'da bir düğün salonunda gerçekleştirilmiş olan 3'üncü olağan kongresinde, 'terör örgütü propagandası' yaptıkları sebebi ile 16 kişi, kongre çıkışında gözaltına alındı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr