03.11.2021-17:31 (Son Güncelleme:16.11.2021-18:09)

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'tan Ömer Erdoğan Açıklaması!

Atakaş Hatayspor'un Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Teknik Direktörleri Ömer Erdoğan'a ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansla birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken Atakaş Hatayspor, iyi giden gidişatını bu sezon sürdürmeye devam ediyor.

HATAYSPOR ÖMER ERDOĞAN İLE ÇOK FARKLI

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, takımın teknik direktörü Ömer Erdoğan'dan memnun olduklarını ve takımda kalmasını istediklerini ifade ettiği açıklamalarla dikkatleri çekmeyi başardı.

LÜTFÜ SAVAŞ'TAN ÖMER ERDOĞAN AÇIKLAMASI

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, basın mensuplarına Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

BİZİM BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL!

Hatayspor'un başarısı son 2 yıllık bir başarı değil, 6 yıldır gittikçe yükselen bir performansımız var. Bir sporsever olarak çok mutluyuz. 3. lige düşerken aldık takımı. Hatayspor'a gönül veren herkesi çok mutlu ediyor. Biraz tatlandırdık ligi. Bu aşamada olması bizi mutlu ediyor. Bu başarı tesadüf değildir. Yönetimin teknik ekibin herkesin büyük payı var. Avrupa'dan birçok oyuncumuza geçen sene teklif geldi. Yeni oyuncularımızla yolumuza devam ediyoruz.

ÖMER ERDOĞAN'IN BAŞKA TAKIMLARA GİTMESİ İÇİN HENÜZ ERKEN

Ömer hoca vizyonu olan bir kardeşimiz. Futbolculuk zamanındaki duruşu iki yabancı dil bilmesi, biz uyuştuk. Avrupa kulüpleri gibi olmak istiyoruz. Ajax gibi tesisleşmeye gitmek istiyoruz. Ömer Erdoğan'dan çok şey bekliyoruz. Yukarı çıkmak kolay, zirvede kalmak zor. Başka takımlara gitmesinin erken olduğunu düşünüyoruz

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr