30.08.2021-16:07 (Son Güncelleme:30.08.2021-16:07)

Hande Erçel Eski Aşkı Murat Dalkılıç İçin Dostunu Bir Kalemde Sildi!

Güzel oyuncu Hande Erçel eskiden birlikte olduğu ünlü pop yıldızı , eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan dizideki rol arkadaşı Sitare Akbaş'ı bir kalemde sildi. Ünlü oyuncunun bu hamlesine yönelik, hamle Sitare Akbaş'tan da gecikmedi.

Ünlü pop yıldızı Murat Dalkılıç, eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın dostu ve rol arkadaşı Sitare Akbaş ile görüntülendi ve kısa süre sonra aşk yaşamaya başladılar. Çift, geçtiğimiz hafta Etiler'de objektiflere yansımıştı. Hande Erçel'in bu birlikteliğe ne tepki vereceği oldukça merak ediliyordu!

Güzel oyuncu Hande Erçel de şu an Kerem Bürsin ile aşk yaşıyor. İkilinin ilişkileri de oldukça konuşuldu ve ilişkilerinin mükemmel gittiğini söylemişlerdi.

YAKIN DOSTUNU AFFETMEDİ!

Birlikte rol aldığı arkadaşı Sitare Akbaş'ı bir kalemde sildi. Aşk Laftan Anlamaz dizisi setinde arkadaş olmuşlardı. Hande Erçel eski dizide rol aldığı eski aşkı ile aşk yaşayan yakın dostu Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıktı. Ünlü oyuncunun ardından Sitare Akbaş'tan da karşı hamle geldi. Akbaş da Erçel'i Instagram'dan silerek, aralarındaki dostluğun bittiğini apaçık belli etti. . Şarkıcı Murat Dalkılıç, iki hafta önce sevgilisi Sitare Akbaş ile birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Birçok kez gazetecilerin ilişkisi hakkındaki sorularına sitem eden 38 yaşındaki Dalkılıç, suskunluğunu korumuştu. Akbaş ise muhabirlerin, 'Arkadaşınız Hande Erçel ile aranızın açıldığı doğru mu?' sorusuna gülümsemek ile yetinmişti. İkili, ardından araçlarına binerek, hızla gözlerden kaybolmuştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr