30.03.2024-13:42 (Son Güncelleme:30.03.2024-13:42)

Sosyal medya paylaşımları ve çarpıcı açıklamalarıyla adından söz ettiren Hadise bu kez makyajsız görüntülendi. Ünlü ismin makyajsız haline yorum yağdı.

1


Bir zamanların çok konuşulan çifti olduktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanan ve o zamandan beri aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmiş ve hakkında çıkan iddialara oldukça sert çıkmıştı.

2


Gerek sosyal medya paylaşımları gerek dikkat çeken açıklamalarıyla adından söz ettiren Hadise bu defa makyajsız görüntülendi. Ünlü ismin makyajsız haline sosyal medyada tanınmayınca gündem oldu.

3


Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçen yıl Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü.

4


Boşanmanın ardından adı birçok isimle aşk iddialarına karışan Hadise son olarak kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti.

5


Ünlü şarkıcı şimdi de makyajsız haliyle sosyal medyada gündeme oturdu. Etiler'de görüntülenen Hadise'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, yüzüne yaptırdığı estetikle ilgili sorulara “Konuşmayacağım” diye yanıt verdi.

6


Hadise'nin makyajsız haline sosyal medyada; 'Yüzüne ne olmuş?', 'Bu Hadise mi?', 'Tanıyamadım', 'Resmen başka biri' gibi yorumlar yapıldı.

7

Hadise makyajsız haliyle tanınmadı: ''Yüzüne ne olmuş?''
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkan Şoray'ın KKTC ziyaretine sağlık e...

Kim Milyoner Olmak İster'e ''Osmanlı'' s...

Hangi ünlüler alevi kökenli?

Ünlü modacıdan Nilüfer'e ağır eleştiri:...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ces...

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in...

Engin Polat'tan aylar sonra maskeli payl...

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler oluy...

Ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırı...

Müge Anlı'da kan donduran cinayet itiraf...